Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε περίκλειστη κοινωνία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για άλλη μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός lockdown. Για την ώρα, τουλάχιστον.

«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μείνει ανοιχτή η οικονομία», επανέλαβε, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (24.11.2021) ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια περίκλειστη κοινωνία», είπε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σημείωσε ότι δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα, καθώς ήδη τα μέτρα που εφαρμόζονται μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία.

«Πάντοτε παρακολουθούμε την εξέλιξη της πανδημίας και κυρίως την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας και έτσι αποφασίζουμε μέτρα», σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου και πρόσθεσε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας δίνει μεγάλη μάχη και γι’ αυτό όπου χρειαστεί ενισχύουμε με κλίνες από ιδιωτικές κλινικές.

  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Σαμαράς λέει ό,τι και η Κωνσταντοπούλου, δεν υπάρχει rebranding του Τσίπρα»
«Κανείς από εμάς δεν είπε ότι δεν χωράει στη ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς. Το αν ο ίδιος θέλει να είναι εκτός της ΝΔ, είναι δική του επιλογή» είπε αρχικά ο υπουργός Υγείας για τον πρώην πρωθυπουργό
Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου με θέμα "Στρατηγικό Πρόγραμμα Διαχείρισης της Ακίνητης Περιουσίας του Υπουργείου Υγείας & των Εποπτευόμενων Φορέων του" Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Υπουργείου Υγείας. Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)