Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ: Ακραία πολιτική υποκρισία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ που δεν ψήφισαν (χθες 0709.2021) την τροπολογία για τις κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Η τροπολογία προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα για όσους εκδίδουν ή ζητούν πλαστά πιστοποιητικά νόσησης ή εμβολιασμού. Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ πως αναζητούν ψηφοφόρους στην ακραία παραβατικότητα».

«Χθες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ δεν ψήφισαν την επιβολή κυρώσεων σε όσους εμπλέκονται στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης.

Πρόκειται για μία πράξη ακραίας πολιτικής υποκρισίας και καταστροφικού καιροσκοπισμού. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ αναζητούν ψήφους ακόμα και στην ακραία παραβατικότητα, αδιαφορώντας για τη ζημιά που γίνεται στην προσπάθεια επιστροφής της ζωής όλων μας στην πληρότητα της.

Η άρνηση επιβολής κυρώσεων αποτελεί ηθική και πολιτική κάλυψη της παρανομίας, η οποία στρέφεται πρωτίστως εναντίον της κοινωνίας», ανέφερε σε δήλωσή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά δημοψήφισμα: Πρόταση να μην κατέβει το κόμμα στις εκλογές και να στηρίξει ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα
Η οργάνωση της νεολαίας καλεί τα μέλη να αποφασίσουν για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προτείνοντας την ενεργοποίηση των καταστατικών διαδικασιών και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη μη αυτόνομη εκλογική κάθοδο του κόμματος
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 23
ΠΑΣΟΚ: Δεσμευόμαστε για επαναφορά του ΕΚΑΣ και μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης
«Ο πρωθυπουργός απέκρυψε ότι ο ίδιος δίνει ένα ποσό και αυτό συμψηφίζεται και έκανε σαν να μην άκουσε τον κ. Ανδρουλάκη που μίλησε για δύο δόσεις» σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με τη 13η σύνταξη
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ για την επίθεση σε Βολουδάκη: «Δεν είναι άγνωστοι, είναι γνωστοί – Θα βρεθούν όπως βρέθηκαν και οι σύντροφοί τους»
«Η φασιστική νοοτροπία που εκφράζεται μέσα από τέτοιες πράξεις πρέπει να ηττηθεί πλήρως», σημειώνει η εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Αλεξάνδρα Σδούκου
Υβριστικά συνθήματα στο σπίτι της υφυπουργού, Σέβης Βολουδάκη στα Χανιά 22