Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ: Ακραία πολιτική υποκρισία

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ που δεν ψήφισαν (χθες 0709.2021) την τροπολογία για τις κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Η τροπολογία προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα για όσους εκδίδουν ή ζητούν πλαστά πιστοποιητικά νόσησης ή εμβολιασμού. Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ πως αναζητούν ψηφοφόρους στην ακραία παραβατικότητα».

«Χθες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ δεν ψήφισαν την επιβολή κυρώσεων σε όσους εμπλέκονται στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης.

Πρόκειται για μία πράξη ακραίας πολιτικής υποκρισίας και καταστροφικού καιροσκοπισμού. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ αναζητούν ψήφους ακόμα και στην ακραία παραβατικότητα, αδιαφορώντας για τη ζημιά που γίνεται στην προσπάθεια επιστροφής της ζωής όλων μας στην πληρότητα της.

Η άρνηση επιβολής κυρώσεων αποτελεί ηθική και πολιτική κάλυψη της παρανομίας, η οποία στρέφεται πρωτίστως εναντίον της κοινωνίας», ανέφερε σε δήλωσή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Marc, Real Polls και GPO: Μικρή άνοδος για τη ΝΔ μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – Αρνητικοί απέναντι στο ενδεχόμενο κομμάτων από Τσίπρα και Σαμαρά
Στη δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα Θέμα της Κυριακής η ΝΔ καταγράφει άνοδο 1,7 μονάδες στην πρόθεση ψήφου και το ποσοστό διαμορφώνεται στο 27%
Κάλπη 20