Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Όσοι προκαλούν ζημιά σε δημόσιους οργανισμούς συλλαμβάνονται και παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην υπόθεση εξιχνίασης από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της κακουργηματικής απάτης μαμούθ σε βάρος του ΕΟΠΥΥ αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. 

«Όσοι προκαλούν ζημιά σε δημόσιους οργανισμούς, όσο κι αν προσπαθούν να μείνουν στο σκοτάδι, συλλαμβάνονται και παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη», αυτό τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου για την απάτη που προκάλεσε ζημία άνω των 8 εκατ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Οικονόμου:

«Η Ελληνική Αστυνομία εξιχνίασε κακουργηματική απάτη, με πάνω από 71.000 παράνομες εκτελέσεις συνταγογραφήσεων, από τις οποίες επήλθε ζημία άνω των 8 εκατ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ.

Η δικογραφία σε βάρος νομίμων εκπροσώπων 227 εταιριών υποβλήθηκε στην Εισαγγελία. Όσοι προκαλούν ζημιά σε δημόσιους οργανισμούς, όσο κι αν προσπαθούν να μείνουν στο σκοτάδι, συλλαμβάνονται και παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη. Το μήνυμα αυτό εκπέμπεται ξεκάθαρα και ηχηρά προς κάθε κατεύθυνση.

Συγχαρητήρια στις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛΑΣ που έφεραν εις πέρας με επιτυχία τη συγκεκριμένη υπόθεση».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η γεωγραφία και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν αλλάζουν με μονομερείς, νομικά αβάσιμες αποφάσεις»
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, τη μείωση του δημόσιου χρέους, τις επιδοτήσεις ανακαίνισης και τα νέα μέτρα για τους αγρότες
παυλος μαρινακης
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα ότι η Ελλάδα θα γίνει Γαλλία – Ξεκάθαρα εγκληματική περίπτωση η έκρηξη στον Κολωνό
«Από την πρώτη στιγμή είχα την αίσθηση ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια κι όλα δείχνουν πως είναι ξεκάθαρα μια εγκληματική περίπτωση που σχετίζεται με ναρκωτικά»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα μου κάνει μαθήματα εμένα ο Τσίπρας των μολότοφ – Δεν έγινε κάτι συγκλονιστικό από πλευράς Λαζαρίδη
Ο υπουργός Υγείας μίλησε για την κριτική που του ασκήθηκε για τα συνθήματα με τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ενώ για το επεισόδιο Λαζαρίδη - Γιαννακοπούλου είπε ότι τιμά τον βουλευτή της ΝΔ ότι ζήτησε συγγνώμη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 9