Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Την Δευτέρα η ανακοίνωση του νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η καινούργια πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας. Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Θα είναι μια πολιτική ηγεσία που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του πεδίου. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια η επιλογή η οποία θα έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Ερωτηθείς αν θα είναι πολιτικό πρόσωπο ή όχι ή αν θα είναι μόνο υπουργός ή υπουργός και υφυπουργός, ο κ. Οικονόμου απάντησε «θα τα πούμε τη Δευτέρα» κάνοντας πάντα λόγο για «πολιτική ηγεσία». 

«Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας δεν δημιουργείται κατόπιν απαιτήσεως του κ. Αποστολάκη, ήταν ειλημμένη απόφαση», διευκρίνισε.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σχέδιο Αριστοτέλης»: Η πρόταση Τσίπρα για ανατροπή του διοικητικού χάρτη και μεταφορά εξουσίας στην Αυτοδιοίκηση
Παρά τις εκκρεμότητες, το πολιτικό μήνυμα της παρουσίασης ήταν καθαρό - Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να μεταφέρει τη συζήτηση από τη διαχείριση της σημερινής Αυτοδιοίκησης στον συνολικό ανασχεδιασμό του κράτους
O Αλέξης Τσίπρας
ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ κατά της κυβέρνησης για εξωδικαστικό: «Ανοίγει τον δρόμο για περισσότερους πλειστηριασμούς»
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στο ιδιωτικό χρέος, ενώ η ΕΛΑΣ προειδοποιεί ότι οι νέες διατάξεις μετατρέπουν τον εξωδικαστικό σε εργαλείο αναγκαστικής εκτέλεσης
Businessman, contract signing or accountant working on financial investments. using a calculator financial documents analyze the report Real estate and home loan insurance