Πολιτική

Γιάννης Πλακιωτάκης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λιμενικό

Ένα ευχαριστώ στα στελέχη του Λιμενικού απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης από το λιμεναρχείο Σύμης.

«Στα στελέχη του Λιμενικού στο Αιγαίο ανήκει και αξίζει ένα διπλό ευχαριστώ. Πρώτον, γιατί με την υπερπροσπάθεια τους, ημέρα και νύχτα, προστατεύουν αποτελεσματικά τα θαλάσσια σύνορα μας. Όπως γνωρίζετε οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί πάνω από 80%» σημείωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Συνέχισε λέγοντας: «Δεύτερον, γιατί πέρα από τα πολλά και σημαντικά καθήκοντα τους, ανέλαβαν και πραγματοποίησαν με επιτυχία τους ελέγχους κατά την επιβίβαση των επιβατών, συμβάλλοντας ώστε να έχουμε ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι» σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
Τσουκαλάς για υποκλοπές και Εξεταστική: «Θα καλέσουμε Γεωργιάδη, Χατζηδάκη, Δένδια και μια σειρά στόχων παρακολούθησης»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική στην απόφαση του Αρείου Πάγου και κάλεσε τα πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθήθηκαν να κινηθούν δικαστικά
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ