Πολιτική

Γιάννης Τρεπεκλής: Στο νοσοκομείο Κέρκυρας ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο Κέρκυρας μεταφέρθηκε νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου (14.09.2024) ο περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής.

Ο περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων, Γιώργος Τρεπεκλής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν με συνεργάτες του σε σύσκεψη στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου στην Κέρκυρα.

Αμέσως κλήθηκε επί τόπου ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου παρέλαβε τον περιφερειάρχη και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο – Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη στήριξη της κοινωνίας
Μητσοτάκης 95