Πολιτική

Γιάννης Τρεπεκλής: Στο νοσοκομείο Κέρκυρας ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Στο νοσοκομείο Κέρκυρας μεταφέρθηκε νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου (14.09.2024) ο περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής.

Ο περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων, Γιώργος Τρεπεκλής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν με συνεργάτες του σε σύσκεψη στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου στην Κέρκυρα.

Αμέσως κλήθηκε επί τόπου ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου παρέλαβε τον περιφερειάρχη και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Δεν έχουμε ταμπέλα, δεν έπρεπε να γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν
Σε νέα συνέντευξή της συνδέει το θέμα των αμβλώσεων με την ακρίβεια και το δημογραφικό και περιγράφει το υπό διαμόρφωση εγχείρημα ως «κίνημα πολιτών», χωρίς ακόμη όνομα, με ομάδες «κατά 70%» έτοιμες
Η Μαρία Καρυστιανού
30
Έλενα Καραγεωργοπούλου: Διαφώνησα στις πολιτικές προτεραιότητες και στον τρόπο κοινοβουλευτικού ελέγχου της Κωνσταντοπούλου
Μετά την αποχώρησή της από την Πλεύση Ελευθερίας, η βουλευτής Ανατολικής Αττικής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο μέλλον σε «μια αριστερή παράταξη»
Ελένη Καραγεωργοπούλου