Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιατί ο Βαρουφάκης έριξε πόρτα στον Αλέξη…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όχι Αλέξη, όχι ευχαριστώ, λέει πως είπε στον πρωθυπουργό ο Γιάνης Βαρουφάκης αρνήθηκε να παραμείνει υπουργός παρά τα παρακάλια του Αλέξη και αποχώρησε περήφανος και κορδωτός από τη κυβέρνηση, γιατί δεν ήθελε να υπογράψει το μνημόνιο.

Ο σούπερ επιτυχημένος υπουργός Οικονομικών με το πλούσιο μεταρρυθμιστικό έργο που άλλαξε την όψη της Ελλάδας, ο ευφυέστατος οικονομολόγος και μέγας διαπραγματευτής, που κανένας δεν του έδινε σημασία τον τελευταίο καιρό στο Γιουργκρούπ και ο οποίος κατάφερε να φέρει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, μόνο με κάτι σπουδαιότερο και μεγαλύτερο θα μπορούσε να συμβιβαστεί και όχι με κάποιο ψωροϋπουργείο στην ψωροκώσταινα.

Γι΄ αυτό επέλεξε με τις παρεμβάσεις του να αλλάξει εκ βάθρων η Ευρώπη και επειδή οι καλές υπηρεσίες για το καλό της Ευρώπης πληρώνονται τους κάνει τη χάρη να εισπράττει κάποιες χιλιάδες ευρώ για συνεντεύξεις και διαλέξεις. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, δηλαδή ο Γιάνης.

Και πολύ έξυπνα επέλεξε τα χλιδάτα ξενοδοχεία, τη χάι σοσάιτι της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής και ασφαλώς τις παχυλές αμοιβές από τα ψωροχιλιάρικα των υπουργών. Ασε που ήταν υποχρεωμένος να δίνει και το 20% για τις οργανώσεις αλληλεγγύης.

Τώρα αν εμείς γνωρίζουμε ότι τον απέπεμψε ο Τσίπρας, ε, Γιάνης είναι αυτός λέει και μία κουβέντα παραπάνω. Ας μην τον παρεξηγήσουμε και του χαλάσουμε το προφίλ και του ρίξουμε και το κασέ…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε