Πολιτική

Γιατί τα “έσπασαν” Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή

Η μεγάλη πολιτική και προσωπική φιλία ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Ραχήλ Μακρή φαίνεται πως ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, με την ίδρυση του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της Πλεύσης Ελευθερίας άρχισαν και τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις των δύο γυναικών.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη η Ραχήλ Μακρή διαμαρτυρήθηκε στην κα Κωνσταντοπούλου για λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε μέσω διαδικτύου από συνεργάτες της και εκείνη δεν αντέδρασε, ενώ αναφέρεται πως η πρόεδρος του κόμματος δέχεται πιέσεις να την απομακρύνει από το κόμμα.

Πάντως, η Ραχήλ Μακρή στην τελευταία εκδήλωση του κόμματος όχι μόνο δεν παρέστη, αλλά ούτε καν προσεκλήθη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για Ακρίτα: Απροκάλυπτα προσπαθεί να αυξήσει την πλειοψηφία της στο προεδρείο της Βουλής
«Οι ακροδεξιοί πολιτικοί συνοδοιπόροι της κυρίας Σδούκου και του κυρίου Μαρινάκη έκαναν πολιτική καριέρα με τέτοια θλιβερή ατζέντα», επισημαίνει ο Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας πως «δεν έχει τέλος ο πολιτικός τους κατήφορος»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες στη Φλώρινα – «Θα στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία και τη φέτα, το πιο εμβληματικό μας προϊόν»
«Η Δυτική Μακεδονία είναι μία περιφέρεια η οποία έχει περάσει τις δικές της δοκιμασίες, αλλά χαίρομαι διότι μέσα από την πολύ συστηματική στήριξη την οποία παρέχει η κυβέρνηση, δρομολογούνται πολλές νέες παραγωγικές επενδύσεις», είπε ο πρωθυπουργός
μητσοτακης
Συνεργάτες Μαρινάκη σε Ακρίτα: Δεν θυμάται τις δεκάδες τοξικές αναρτήσεις της;
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα και ζητεί να ανακαλέσει την fake ανάρτησή της - Για «κατάφωρη συκοφαντία» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου
Έλενα Ακρίτα 21