Πολιτική

Γιατί τα “έσπασαν” Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή

Η μεγάλη πολιτική και προσωπική φιλία ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Ραχήλ Μακρή φαίνεται πως ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, με την ίδρυση του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της Πλεύσης Ελευθερίας άρχισαν και τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις των δύο γυναικών.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη η Ραχήλ Μακρή διαμαρτυρήθηκε στην κα Κωνσταντοπούλου για λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε μέσω διαδικτύου από συνεργάτες της και εκείνη δεν αντέδρασε, ενώ αναφέρεται πως η πρόεδρος του κόμματος δέχεται πιέσεις να την απομακρύνει από το κόμμα.

Πάντως, η Ραχήλ Μακρή στην τελευταία εκδήλωση του κόμματος όχι μόνο δεν παρέστη, αλλά ούτε καν προσεκλήθη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
O Mητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Χάσαμε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής»
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα και το δυστύχημα με τα δύο εναέρια μέσα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή
Μητσοτάκης, Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας 44
Η Μαρία Καρυστιανού διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» με βαριές αιχμές για «άδηλο σχέδιο»
Η επικεφαλής του κινήματος κατηγορεί τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη της για διχαστική στάση, υπονόμευση της ενότητας και παραβίαση της πολιτικής γραμμής
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026.   (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 21