Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Δεικτάκης: Η άγνωστη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [Pics]

Γιώργος Δεικτάκης: Η άγνωστη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [Pics]
Οι φωτογραφίες προβλήθηκαν στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" του ΚΡΗΤΗ TV

Μια ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη, είχε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Δεικτάκης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (01.12.2019) το πρωί, σε ηλικία 73 ετών.

Ο Γιώργος Δεικτάκης υπέστη χθες ανακοπή καρδιάς, την ώρα που βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ. Σήμερα το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.
Μετά την είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην βουλευτή της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον “φίλο” και “συνάδελφό του στην Βουλή”.
“Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε φίλος και συνάδελφός μου στη Βουλή. Ηταν ένας σεμνός και συνεπής αγωνιστής και προσέφερε πολλά στην παράταξη και στον τόπο του, την πολυαγαπημένη του Κρήτη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του”, έγραψε στο Twitter.

Αυτό που ίσως λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο Γιώργος Δεικτάκης είχε κουμπαριάσει με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος του είχε βαφτίσει τον μικρό του γιο, τον Γιάννη.

Μάλιστα, στις εκλογές του 1986, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. οι εκλογές τότε έγιναν με λίστα) στην τελευταία τιμητική θέση.
Στη διάρκεια της θητείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού, ο Γιώργος Δεικτάκης διετέλεσε σύμβουλός του.

Βουλευτής με τη ΝΔ εξελέγη το 2000, το 2004 και το 2012. Επίσης το 2014 διαδέχθηκε στη Βουλή ως βουλευτής Ηρακλείου τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, που είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής.

Επίσης, ο Γιώργος Δεικτάκης διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης.

Πηγή: ekriti

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις