Πολιτική

Γιώργος Καμίνης: Και επίσημα τίτλοι τέλους από υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Η αναφορά στη Φώφη Γεννηματά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την απόφασή του να μην είναι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε ο Γιώργος Καμίνης. Ωστόσο, ο γνωστός πολιτικός διευκρίνισε ότι θα δίνει το παρών στα δημόσια πράγματα.

Στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Καμίνης αναφέρει πως «η απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ήταν μια δύσκολη απόφαση, που πάρθηκε για οικογενειακούς λόγους μετά από σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά μου.

Ανακοινώνω την πρόθεσή μου σε – σχεδόν – ουδέτερο πολιτικό χρόνο, πριν από την προκήρυξη των εκλογών, ώστε να διευκολύνω τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος, τόσο κεντρικά όσο και περιφερειακά. Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις συνεχίζοντας την προσπάθεια αναγέννησης της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, στην οποία συμμετέχω από το 2017».

Ο κ. Καμίνης σημειώνει πως «τα χρόνια της εμπλοκής μου στην προσπάθεια αυτή υπήρξαν γεμάτα: Με γόνιμες πολιτικές δράσεις, χαρές και επιτυχίες αλλά και δυσαναπλήρωτες, οδυνηρές, απώλειες. Η σκέψη μου πάει ιδίως στη Φώφη Γεννηματά, η συμβολή της οποίας στη σημερινή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής είναι πλέον αυταπόδεικτη» και καταλήγει πως θα συνεχίσει «τη μάχη για μια Ελλάδα εξωστρεφή, συμπεριληπτική και δίκαιη, μια Ελλάδα που εμβαθύνει τη δημοκρατία, εκσυγχρονίζει τις δημόσιες υποδομές και υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, μια Ελλάδα προσανατολισμένη στις ευρωπαϊκές αξίες, που αγκαλιάζει όσους έχουν την τύχη να διαβιούν στο έδαφός της και δεν αφήνει κανέναν «εκτός των τειχών», είναι πάντοτε ζωντανή. Και σε αυτή τη μάχη, που υπηρετεί η δημόσια δράση μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, θα συνεχίσω – αυτονόητα – να είμαι παρών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 6
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 25
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς