Πολιτική

Γιώργος Καμίνης: Και επίσημα τίτλοι τέλους από υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Η αναφορά στη Φώφη Γεννηματά

Την απόφασή του να μην είναι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε ο Γιώργος Καμίνης. Ωστόσο, ο γνωστός πολιτικός διευκρίνισε ότι θα δίνει το παρών στα δημόσια πράγματα.

Στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Καμίνης αναφέρει πως «η απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ήταν μια δύσκολη απόφαση, που πάρθηκε για οικογενειακούς λόγους μετά από σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά μου.

Ανακοινώνω την πρόθεσή μου σε – σχεδόν – ουδέτερο πολιτικό χρόνο, πριν από την προκήρυξη των εκλογών, ώστε να διευκολύνω τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος, τόσο κεντρικά όσο και περιφερειακά. Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις συνεχίζοντας την προσπάθεια αναγέννησης της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, στην οποία συμμετέχω από το 2017».

Ο κ. Καμίνης σημειώνει πως «τα χρόνια της εμπλοκής μου στην προσπάθεια αυτή υπήρξαν γεμάτα: Με γόνιμες πολιτικές δράσεις, χαρές και επιτυχίες αλλά και δυσαναπλήρωτες, οδυνηρές, απώλειες. Η σκέψη μου πάει ιδίως στη Φώφη Γεννηματά, η συμβολή της οποίας στη σημερινή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής είναι πλέον αυταπόδεικτη» και καταλήγει πως θα συνεχίσει «τη μάχη για μια Ελλάδα εξωστρεφή, συμπεριληπτική και δίκαιη, μια Ελλάδα που εμβαθύνει τη δημοκρατία, εκσυγχρονίζει τις δημόσιες υποδομές και υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, μια Ελλάδα προσανατολισμένη στις ευρωπαϊκές αξίες, που αγκαλιάζει όσους έχουν την τύχη να διαβιούν στο έδαφός της και δεν αφήνει κανέναν «εκτός των τειχών», είναι πάντοτε ζωντανή. Και σε αυτή τη μάχη, που υπηρετεί η δημόσια δράση μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, θα συνεχίσω – αυτονόητα – να είμαι παρών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Σκρέκας ζητούν άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και αρνούνται κάθε εμπλοκή
Τόσο οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζητούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων που τους αφορούν
Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας 15
Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία και ζητώ έρευνα από τη Δικαιοσύνη
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει ότι η ανάμιξή του αφορούσε μία ενδεχόμενη - όπως υποστηρίζει - απώλεια επιδότησης ενός συντοπίτη του γεωργού ύψους μόλις 429,28 ευρώ
Ο Κώστας Τσιάρας 32