Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά τη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του

Γιώργος Καραϊβάζ: Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά τη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του

Την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ζητoύν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σε σχετικές ανακοινώσεις τους.

«Για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Click4more: Γιώργος Καραϊβάζ: «Η δολοφονία μας σόκαρε» το μήνυμα της Πελώνη

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ τονίζει: “Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί μια αποτρόπαια πράξη, της οποίας οι δράστες και τα κίνητρα χρειάζεται άμεσα να διερευνηθούν και να αποκαλυφθούν”.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του  ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ανέφερε: “Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Αποτελεί χτύπημα στη Δημοκρατία. Η υπόθεση αυτή πρέπει να διαλευκανθεί το συντομότερο δυνατό”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις