Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Κυριόπουλος: Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θάνατό του προκάλεσε αντίδραση του γιου του

Γιώργος Κυριόπουλος: Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θάνατό του προκάλεσε αντίδραση του γιου του

Ο Γιάννης Κυριόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες ενώ ήταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ Covid. Ένα tweet του Γιώργου Κύρτσο που συνέδεε το θάνατό του με τον τριπλό εμβολιασμό και πιθανά προβλήματα στο ΕΣΥ.

Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή, που πρόσφατα διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία, προκάλεσε την αντίδραση του γιου του Γιάννη Κυριόπουλου, ο οποίος απάντησε στον Γιώργο Κύρτσο πως ο πατέρας του ήταν ανοσοκατεσταλμένος λόγω του καρκίνου που αντιμετώπιζε.

Ο Γιώργος Κύρτσος έγραψε στο twitter πως ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας ήταν τριπλοεμβολιασμένος. Σχολίασε ότι το ποσοστό των ασθενών που έχουν κάνει τρεις δόσεις εμβολίου αλλά νοσηλεύονται σε ΜΕΘ ή πεθαίνουν από Covid, ανεβαίνει.

«Είναι θέμα διάρκειας εμβολίου; Έγιναν λάθη σε συντήρηση; Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ; Χρειάζονται μέτρα; Ο Μητσοτάκης δεν ασχολείται».

Ο Ηλίας Κυριόπουλος, γιος του εκλιπόντος καθηγητή, απάντησε στον Γιώργο Κύρτσο πως ο πατέρας του «ήταν ανοσοκασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου». Και ξεκαθάρισε πως «δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις