Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γιώργος Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει, δεν θα πάω στην ΚΕ – Πολιτική αυτοκτονία η εκλογή Κασσελάκη

Γιώργος Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει, δεν θα πάω στην ΚΕ – Πολιτική αυτοκτονία η εκλογή Κασσελάκη

«Μύδρους» εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Σταθάκης κατά του Στέφανου Κασσελάκη και της σημερινής κατάστασης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Kontra, ο Γιώργος Σταθάκης είπε πως κλείνει την πόρτα πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, και δεν θα παραστεί ούτε ως παρατηρητής στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πριν 2 μέρες με άρθρο του είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε μάλιστα πολιτική αυτοκτονία του ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή Κασσελάκη, λέγοντας πως η ομάδα που τον περιβάλλει είναι «ομάδα ήττας».

Για μένα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη πρόεδρο, έχει τελειώσει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθάκης στο Kontra. Όπως είπε, το πρόγραμμα που ψηφίστηκε στο συνέδριο, δεν υπάρχει πλέον.

«Αυτό το πρόγραμμα ξεχάστηκε τη μέρα που ψηφίστηκε», είπε, εξαπολύοντας κατηγορίες και για τους προκλογικούς χειρισμούς, καθώς σημείωσε ότι η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος δεν είχε σχέση με το πρόγραμμα και βασίστηκε λανθασμένα σε αυξήσεις μισθών, συντάξεων, διαχείριση των κόκκινων δανείων και μείωση των φόρων.

«Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την ήττα στις εκλογές την αποδίδω σε όλες τις επιλογές που έγιναν από το 2019 έως το 2023» είπε ο κ. Σταθάκης, κάτι που είχε γράψει και στο άρθρο του. Χαρακτήρισε επίσης «προπατορικό αμάρτημα» τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις