Πολιτική

Γιώργος Τσίπρας για το «θαύμα» στη βάπτιση του Στέφανου Κασσελάκη: «Αυτή η αναφορά ήταν σοκαριστική»

Για τα περί θαύματος στην βάπτισή του που διηγήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, ρωτήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Οι απαντήσεις του Γιώργου Τσίπρα δείχνουν το σοκ το οποίο έχει υποστεί μεγάλη μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους», είπε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα». Όταν μάλιστα ρωτήθηκε γιατί το είπε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος».

Ο Γιώργος Τσίπρας είπε ακόμα ότι «δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό».

 

Δίνοντας επίσης το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος είπε με νόημα: «το κόμμα μέχρι πέρσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η ψυχή μας», ενώ ξεκαθάρισε στέλνοντας μήνυμα στην ηγεσία του κόμματός το εξής: «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κεραμέως κατά Ανδρουλάκη: Θα μπορούσε να μην έχει καταψηφίσει τη δυνατότητα για 4ημερη εργασία
«Μια οριζόντια μείωση του χρόνου εργασίας απλώς αυξάνει το κόστος εργασίας, το οποίο εν συνεχεία μετακυλίεται στην πραγματική οικονομία και τελικά στον ίδιο τον εργαζόμενο»
Νίκη Κεραμέως 8
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 13,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Τσίπρα και Καρυστιανού
Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας - Δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Κάλπη 136
Επιτελικό κράτος: Από το gov.gr στη μείωση των τροχαίων και από το panic button στο «Σπίτι μου» και τα προγράμματα 36 δισ ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης
Το κυβερνητικό μοντέλο με κεντρικό συντονισμό, στοχοθεσία και παρακολούθηση έργων – Παραδείγματα από την καθημερινότητα των πολιτών
Μέγαρο Μαξίμου
Θάνος Πλεύρης στη τριμερή με Βουλγαρία και Τουρκία για το μεταναστευτικό: Ενίσχυση της μάχης κατά των διακινητών
Στην Αθήνα οι υπουργοί των τριών χωρών – Θετική αποτίμηση της συνεργασίας, έμφαση στην ασφάλεια των συνόρων, στις επιστροφές και στις πιθανές επιπτώσεις από την κρίση στη Μέση Ανατολή
Τριμερής συνάντηση υπουργών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Τουρκίας στην Αθήνα για το μεταναστευτικό