Πολιτική

Γιώργος Τσίπρας: «Υπάρχει αίσθημα ιδιοκτησίας του κόμματος» – «Ειλημμένη απόφαση να υποστεί ζημιά ο ΣΥΡΙΖΑ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Υπάρχει ένα αίσθημα ιδιοκτησίας του κόμματος, που δεν αφήνει περιθώρια συντροφικής συζήτησης», δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή των κκ. Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (24.10.23), ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «καταθλιπτική κατάσταση» στον ΣΥΡΙΖΑ και για «πόλεμο».

Όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά, είναι «ειλημμένη απόφαση να υποστεί ζημιά ο ΣΥΡΙΖΑ, για να ιδρυθεί άλλο κόμμα».

«Είναι ξεκάθαρο θέλουν να φύγουν για να κάνουν άλλο κόμμα», σημείωσε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «σχέδιο», αναφερόμενος στις εξελίξεις με Βίτσα, Φίλη και Σκουρλέτη. 

«Είναι θέμα δικό του αν θα τοποθετηθεί ή όχι», δήλωσε για τον Αλέξη Τσίπρα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πολιτικό μήνυμα Πιερρακάκη για τις παροχές Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: «Λαϊκισμός είναι να τάζεις χρήματα που δεν υπάρχουν»
«Το να μετατρέπεις την πρόοδο της οικονομίας σε καλύτερη ζωή δεν συνιστά παροχή, συνιστά υποχρέωση», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών - Οι τρεις άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής
Κυριάκος Μητσοτάκης
16
Σαλμάς για κόμμα Σαμαρά: «Δεν βιαζόμαστε» – «Δεν καθορίζει ο Μητσοτάκης πότε τελειώνει η πολιτική καριέρα του καθενός»
Αιχμές κατά του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ από τον ανεξάρτητο βουλευτή - «Ίσως ο Σαμαράς αναγνώρισε το λάθος που έκανε στηρίζοντάς τον για αρχηγό» - Τι είπε για τον χρόνο ανακοίνωσης του νέου πολιτικού φορέα
Μάριος Σαλμάς
10
Σκέρτσος για Σαμαρά: «Οι παρατάξεις υπερβαίνουν τους προσωπικούς εγωισμούς» – Το μήνυμα για ενότητα στη ΝΔ
«Οφείλει να προστατέψει την υστεροφημία του», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας – Τι είπε για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, την ακρίβεια και το πρόγραμμα Τσίπρα
Άκης Σκέρτσος
11
Τάκης Θεοδωρικάκος: Πίεση για μειώσεις τιμών σε περισσότερα προϊόντα – «Αληθινή ελπίδα οι καλύτεροι μισθοί»
Τι είπε για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, την ακρίβεια και τη συμφωνία για 1.740 κωδικούς – «Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και θα ξαναείναι αυτοδύναμη»
Τάκης Θεοδωρικάκος και Κυριάκος Μητσοτάκης