Πολιτική

Γιορτή του Πατέρα 2023: Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εύχεται στον «καλύτερο μπαμπά» Κυριάκο Μητσοτάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια φωτογραφία συμβολική, η Μαρέβα Γκαμπόφσκι Μητσοτάκη ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ημέρα του πατέρα.

Η φωτογραφία που επέλεξε η Μαρέβα Γκραμπόσφκι είναι από την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργός, το 2019.

Και είναι μια οικογενειακή φωτογραφία.

Ο Κωνσταντίνος, η Σοφία και η Δάφνη, τα τρία τους παιδιά, μαζί τους στο Προεδρικό Μέγαρο την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε για πρώτη φορά πρωθυπουργός, μετά τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2019.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά!», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόσφκι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki)

 

Και συνόδευσε τη φωτογραφία με το hashtag happyfathersday και μια καρδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μπακογιάννης: «Η προστασία των “πράσινων” χώρων της Αθήνας δεν αφορά μόνο τη φύση, αλλά την καθημερινότητά μας»
Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην Αρμενία στην παγκόσμια διάσκεψη του ΟΗΕ για τη βιοποικιλότητα (COP17), εκπροσωπώντας την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση
μπακογιαννης
Ένταση Σδούκου και Αντωνοπούλου για το σκάνδαλο στο μπάσκετ και τον «εκλεκτό του Μαξίμου»: «Είστε με τα καλά σας;» – «Συκοφαντία και λάσπη»
Η τομεάρχης της ΕΛΑΣ συνέδεσε τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο επί Αυγενάκη - Για αυθαίρετα συμπεράσματα και συκοφαντίες έκανε λόγο η εκπρόσωπος της ΝΔ
Σδούκου και Αντωνοπούλου
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιαννακόπουλος του «Χωριάτικου» καταδικάστηκε επί Σαμαρά και αφέθηκε ελεύθερος επί Τσίπρα
«Από τη μια μας κατηγορούν ως την κυβέρνηση της διαφθοράς και από την άλλη οι ελεγκτικοί μηχανισμοί επί της κυβερνήσεως διαφθοράς εξαρθρώνουν το ένα μετά το άλλο όλα κυκλώματα που κλέβανε το κράτος»
Άδωνις Γεωργιάδης 10
Μήνυμα Ανδρουλάκη για το καλώδιο και το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Δεν θα γίνει ανεκτή καμία αναγνώριση δικαιωμάτων στην Τουρκία»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε την ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου Ελλάδας – Κύπρου βάσει του διεθνούς δικαίου και προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ