Πολιτική

Γιορτή του Πατέρα 2023: Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εύχεται στον «καλύτερο μπαμπά» Κυριάκο Μητσοτάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια φωτογραφία συμβολική, η Μαρέβα Γκαμπόφσκι Μητσοτάκη ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ημέρα του πατέρα.

Η φωτογραφία που επέλεξε η Μαρέβα Γκραμπόσφκι είναι από την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργός, το 2019.

Και είναι μια οικογενειακή φωτογραφία.

Ο Κωνσταντίνος, η Σοφία και η Δάφνη, τα τρία τους παιδιά, μαζί τους στο Προεδρικό Μέγαρο την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε για πρώτη φορά πρωθυπουργός, μετά τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2019.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά!», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόσφκι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki)

 

Και συνόδευσε τη φωτογραφία με το hashtag happyfathersday και μια καρδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33