Πολιτική

Γιορτή του Πατέρα 2023: Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εύχεται στον «καλύτερο μπαμπά» Κυριάκο Μητσοτάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια φωτογραφία συμβολική, η Μαρέβα Γκαμπόφσκι Μητσοτάκη ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ημέρα του πατέρα.

Η φωτογραφία που επέλεξε η Μαρέβα Γκραμπόσφκι είναι από την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργός, το 2019.

Και είναι μια οικογενειακή φωτογραφία.

Ο Κωνσταντίνος, η Σοφία και η Δάφνη, τα τρία τους παιδιά, μαζί τους στο Προεδρικό Μέγαρο την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε για πρώτη φορά πρωθυπουργός, μετά τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2019.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά!», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόσφκι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki)

 

Και συνόδευσε τη φωτογραφία με το hashtag happyfathersday και μια καρδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Συμπορευόμαστε με την πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα»
«Ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πράξει επιτυχημένα στο παρελθόν. Είναι ανάγκη να τον υποστηρίξουμε για να το επαναλάβει και πάλι, για να μείνει ζωντανή η μεγάλη αυτή "Υπόθεση"»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας 35