Πολιτική

Γιορτή του Πατέρα: Η τρυφέρη φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια με τον γιο του

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε με τους φίλους και ακόλουθους του στο Facebook μία τρυφερή φωτογραφία με τον σχεδόν έξι μηνών γιο του. 

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, διανύουν δίχως αμφιβολία μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού “ΟΚ!”, το ζευγάρι σκοπεύει να βαφτίσει τον γιο του τον Ιούλιο στο λατρεμένο μέρος της παρουσιάστριας, την Πάτμο. Νονά του θα είναι η καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, Βιολέττα Λάππα. Το όνομα που θα πάρει είναι Παναγιώτης – Αντώνιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
7