Πολιτική

«Γκάφα» Κικίλια – Πώς αποκάλεσε την Κεραμέως (video)

Έναν… μίνι ανασχηματισμό έκανε ο Βασίλης Κικίλιας και μάλιστα όχι απλά άλλαξε «πόστο» στην Νίκη Κεραμέως, αλλά της έδωσε και το… δικό του!

Ο λόγος για το λάθος του υπουργού Υγείας στο ξεκίνημα της ζωντανής ενημέρωσης το απόγευμα της Τετάρτης, 07.04.2021, για τον κορονοϊό. Στην ενημέρωση συμμετείχε κι η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία και ανακοίνωσε το άνοιγμα των λυκείων (Γενικών και Επαγγελματικών) σε όλη την Ελλάδα από την προσεχή Δευτέρα, 12 Απριλίου.

Click4more: Το self test βήμα – βήμα – Δείτε το επίσημο βίντεο

Παίρνοντας, λοιπόν, πρώτος τον λόγο, ο Βασίλης Κικίλιας είπε: «Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε σήμερα μαζί μας την υπουργό Υγείας, την Νίκη την Κεραμέως…».

«Παιδείας, Παιδείας» τον… διόρθωσε η υπουργός με τον Βασίλη Κικίλια να διορθώνει άμεσα.

Δείτε το απόσπασμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου
«Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη λόγω της απαράδεκτης σεξιστικής συμπεριφοράς της οποίας έγινα μάρτυρας χθες στο στούντιο του OPEN»
Στέφανος Κασσελάκης
7
Οι εξελίξεις με τα Στενά του Ορμούζ στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
«Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά, χωρίς τέλη διέλευσης ή άλλα εμπόδια», επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Hussein al-Sheikh
Φάμελλος για Γεωργιάδη: «Αν ο Μητσοτάκης δεν τον διώξει, είναι ίδιος και χειρότερος»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την αποπομπή του υπουργού Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της Δικαιοσύνης και «παρακρατικό καθεστώς»
Άδωνις Γεωργιάδης και Σωκράτης Φάμελλος