Πολιτική

«Γκάφα» Κικίλια – Πώς αποκάλεσε την Κεραμέως (video)

Έναν… μίνι ανασχηματισμό έκανε ο Βασίλης Κικίλιας και μάλιστα όχι απλά άλλαξε «πόστο» στην Νίκη Κεραμέως, αλλά της έδωσε και το… δικό του!

Ο λόγος για το λάθος του υπουργού Υγείας στο ξεκίνημα της ζωντανής ενημέρωσης το απόγευμα της Τετάρτης, 07.04.2021, για τον κορονοϊό. Στην ενημέρωση συμμετείχε κι η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία και ανακοίνωσε το άνοιγμα των λυκείων (Γενικών και Επαγγελματικών) σε όλη την Ελλάδα από την προσεχή Δευτέρα, 12 Απριλίου.

Click4more: Το self test βήμα – βήμα – Δείτε το επίσημο βίντεο

Παίρνοντας, λοιπόν, πρώτος τον λόγο, ο Βασίλης Κικίλιας είπε: «Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε σήμερα μαζί μας την υπουργό Υγείας, την Νίκη την Κεραμέως…».

«Παιδείας, Παιδείας» τον… διόρθωσε η υπουργός με τον Βασίλη Κικίλια να διορθώνει άμεσα.

Δείτε το απόσπασμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη και ΠΑΣΟΚ: «Η συμπεριφορά του είναι σύμφυτη με την αλαζονεία και τον καθεστωτισμό της διακυβέρνησης Μητσοτάκη»
Η  Χαρ.Τρικούπη ανεβάζει κι άλλο τους τόνους μετά την επίθεση του υπουργού Υγείας στον Ν. Ανδρουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Σάντσο Πάντσα κατά των διεφθαρμένων» και «ψεύτη, φαρισαίο, υποκριτή»
Ανδρουλάκης, Χρυσοχοϊδης, Ανδρουλάκης
Μαρινάκης για το beef Οικονόμου – Σκέρτσου σχετικά με τις «πελατειακές σχέσεις» ψηφοφόρων και βουλευτών: Εγώ είμαι υπέρ του σταυρού προτίμησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, απορρίπτοντας το «τσουβάλιασμα» και επιμένοντας ότι η διαίρεση στο εσωτερικό της ΚΟ δεν προσφέρει τίποτα
Οικονόμου, Μαρινάκης, Σκέρτσος