Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γκλέτσος για παραίτηση Τσίπρα: Θα μαζέψουμε υπογραφές για να είναι ξανά υποψήφιος

Γκλέτσος για παραίτηση Τσίπρα:  Θα μαζέψουμε υπογραφές για να είναι ξανά υποψήφιος
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου στην ΕΡΤ, λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι παραιτείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ότι δε σκοπεύει να είναι ξανά υποψήφιος.

Όπως δήλωσε ο κύριος Γκλέτσος, θα μαζέψει υπογραφές για να μπει ξανά υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, ο ΑΠόστολος Γκλέτσος είπε:

«Επειδή πιστεύω ότι θα είναι κάτι κακό για τον τόπο (να φύγει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ) θα ξεκινήσουμε μία πρωτοβουλία να μαζέψουμε υπογραφές – όσες μπορούμε περισσότερες – για να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ξανά υποψήφιος, (…) γιατί αυτό θα είναι καλό για το μέλλον του τόπου».

Και συμπλήρωσε:

«Έπεσαν επάνω του για να τον κάνουν να παραιτηθεί. Δεν πρέπει όμως να παραιτηθεί διότι απέναντι στην ιστορία πρέπει να μείνει όρθιος».

Διευκρίνισε πάντως ότι «Εμείς δεν θέλουμε να τον επιβάλλουμε αρχηγό. Εμείς θέλουμε απλά να δεχτεί να είναι ξανά υποψήφιος. Και ο κόσμος, ο λαός θα ψηφίσει και θα δώσει την επόμενη αρχηγία, τον επόμενο πρόεδρο».
Όσο για τη διαδικασία των υπογραφών, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι με΄χρι το πρωί της Παρασκευής θα βρεθεί κάποιος τρόπος να γίνει η διαδικασία ηλεκτρονικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις