Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γκρίνιες βουλευτών της ΝΔ για υπουργούς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Γκρίνιες βουλευτών της ΝΔ για υπουργούς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Την έντονη ενόχληση τους για τη στάση υπουργών οι οποίοι σπεύδουν να κάνουν  εκτιμήσεις για την άρση περιοριστικών μέτρων, εξέφρασαν και «γαλάζιοι» βουλευτές κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ..

Μετά τον Πρωθυπουργό ο οποίος κάλεσε τα κυβερνητικά στελέχη να μην κάνουν πρόωρες εκτιμήσεις και το μήνυμα του ότι η κυβέρνηση προχωρά βήμα – βήμα και λαμβάνει τις αποφάσεις σε συνεργασία με τους ειδικούς, οι οποίοι αξιολογούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, τη σκυτάλη πήραν βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr υπήρξαν φωνές που καταλόγισαν σε «λαλίστατους» υπουργούς… «άγχος» για προβολή, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στους πολίτες, όπως  είπαν.

«Λες κι έχουμε εκλογές» φέρεται να είπε βουλευτής της Ν.Δ.. «Το θέμα το έκλεισε ο Πρωθυπουργός», πρόσθεσε.

Οι διάφορες ανακοινώσεις πριν τις επίσημες ανακοινώσεις προκαλούν αγανάκτηση στον κόσμο που είναι κουρασμένος, ήταν το σημείο αιχμής της κριτικής από την πλευρά των βουλευτών.

Στην συνεδρίαση της Κ.Ο., η οποία έγινε με τηλεδιάσκεψη, δεν έλειψαν και  παράπονα από την πλευρά βουλευτών της επαρχίας ότι υπουργοί επισκέπτονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους τις περιφέρειες, χωρίς να τους ειδοποιούν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις