Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

«Γλεντάνε» στα social media για την αναβάθμιση από τη Moody’s Τσακαλώτος και Χαρίτσης

«Γλεντάνε» στα social media για την αναβάθμιση από τη Moody’s Τσακαλώτος και Χαρίτσης
Φωτογραφία InTime News

Η αναβάθμιση από τη Moody’s έφερε… “φαρμάκι” κατά της Νέας Δημοκρατίας. Πρώτος «χτύπησε» ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ακολούθησε ο Αλέξης Χαρίτσης!

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Αλέξης Χαρίτσης δεν άργησαν να «χτυπήσουν» μέσω των social media, λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό ότι η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα από το Β3 στο Β1 με σταθερό outlook.

Στο στόχαστρο τόσο του υπουργού Οικονομικών όσο και του υπουργού Εσωτερικών βρέθηκε, φυσικά, η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ειδικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτο σχολίασε και τα όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, γράφοντας στο twitter πως το timing δεν είναι το… ισχυρό χαρτί ούτε του πρώην υπουργού ούτε της Νέας Δημοκρατίας.

«Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι  διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody’s αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου», έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δείτε το tweet του

Από την πλευρά του, λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξης Χαρίτσης «πυροβόλησε» επίσης τη Νέα Δημοκρατία. «Στις πόσες διαψεύσεις καίγεται η ΝΔ;» αναρωτήθηκε με… νόημα ο υπουργός Εσωτερικών με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις