Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γνωριμία Κεραμέως με τους εργαζομένους του ΥΠΕΣ – «Κάθε οργανισμός είναι οι άνθρωποί του»

Γνωριμία Κεραμέως με τους εργαζομένους του ΥΠΕΣ – «Κάθε οργανισμός είναι οι άνθρωποί του»

Γνωριμία από κοντά με έναν-έναν τους περίπου 1.000 εργαζόμενους του υπουργείου Εσωτερικών είχε η νέα υπουργός Νίκη Κεραμέως, που άκουσε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς του.

«Κάθε δημόσια δομή, όπως και ευρύτερα κάθε χώρος εργασίας, είναι πάνω από όλα οι άνθρωποί του», αναφέρει η Νίκη Κεραμέως σε ανάρτησή της στο Facebook.

Όπως έγραψε η υπουργός χαρακτηριστικά: «Κάθε δημόσια δομή, όπως και ευρύτερα κάθε χώρος εργασίας, είναι πάνω από όλα οι άνθρωποί του. Μετά την ορκωμοσία, πρώτη ημέρα στο Υπουργείο ήθελα να γνωρίσω από κοντά έναν-έναν τους περίπου 1000 εργαζόμενους που δουλεύουν σε 5 κτήρια του Υπουργείου Εσωτερικών. Επιδιώκουμε την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων, θέλουμε να ακούσουμε τις ιδέες, τις προτάσεις, τους προβληματισμούς τους.

Θέλουμε να πετύχουμε όλοι μαζί τη βελτίωση της λειτουργίας του κράτους και των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πολίτεςμετά την ορκωμοσία της, θέλησε να γνωρίσει όλους τους εργαζόμενους, προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους».

Δείτε την ανάρτηση της υπουργού Εσωτερικών

 

Την ίδια ώρα, η κυρία Κεραμέως είχε συνάντηση με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και νυν υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν οι προκλήσεις του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και το μεταρρυθμιστικό έργο που είχε γίνει τα τελευταία χρόνια. 

Αναλυτικά, η ανάρτηση της υπουργού για τη συνάντησή της με τον κ. Βορίδη έχει ως εξής:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις