Πολιτική

Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας ο Λαφαζάνης – Η 20μελης Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

Συνεδρίασε το Σάββατο το νέο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ, που εξελέγη από την πρόσφατη Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της, για να εκλέξει το νέο Γραμματέα και την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Πολιτικό Συμβούλιο υπεβλήθη πρόταση να αναλάβει τη θέση του Γραμματέα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος τελικά ήταν και η μόνη υποψηφιότητα. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξελέγη Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου με 79 ψήφους υπέρ και 22 λευκά στους 101 ψηφισάντες.

Για την Πολιτική Γραμματεία εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων τα εξής 20 μέλη της:

Δημήτρης Στρατούλης, Σόφη Παπαδόγιαννη, Στάθης Λεουτσάκος, Δημήτρης Κοντός, Γιάννης Δούκας, Παναγιώτης Μαντάς, Θανάσης Πετράκος, Γιάννης Τόλιος, Τάσος Κανταράς, Δέσποινα Σπανού, Παναγιώτης Μωράκης, Νίκος Γαλάνης, Περικλής Ζήκας, Παναγιώτης Σωτήρης, Χρήστος Τουλιάτος , Μαρία Μπόλαρη, Αντώνης Νταβανέλος, Γιώργος Σαπουνάς, Δημήτρης Σαραφιανός, Βασίλης Θεοφανόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής 11
Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μήνυμα προς Άγκυρα και Τρίπολη μετά την κύρωση της συμφωνίας από τη λιβυκή Βουλή - Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη, Λαμπρινίδη και Γκουτέρες για το Δίκαιο της Θάλασσας
Γεραπετρίτης και Γκουτέρες 92
Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους»
««Το μείζον αυτήν την στιγμή είναι ότι όσο οι συμβάσεις εργασίας είναι ενεργές, ο εργοδότης έχει ευθύνη να πληρώσει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» λέει η υπουργός
Νίκη Κεραμέως