Πολιτική

Γρίπη: Επίσκεψη της Γεννηματά στο “Σωτηρία” και… βολές στην κυβέρνηση

Την κατάσταση σχετικά με την γρίπη, εξαιτίας της οποίας ήδη έχουν πεθάνει 39 άνθρωποι, θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι η Φώφη Γεννηματά.

Το νοσοκομείο «Σωτηρία» επισκέφθηκε σήμερα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και διαπίστωσε τα προβλήματα που έχουν οι μονάδες του ΕΣΥ με αφορμή την γρίπη που… θερίζει.

Αμέσως μετά, η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Τα νοσοκομεία λειτουργούν στο κόκκινο. Η κυβέρνηση τα θυσιάζει στον βωμό των πλεονασμάτων. Δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια των ασθενών και των εργαζομένων. Και το χειρότερο, ζωές κινδυνεύουν. Ήδη υπάρχουν θύματα. Φάνηκε ότι το σύστημα είναι απροετοίμαστο ακόμη και για να αντιμετωπίσει την εποχική γρίπη. Και κανείς δεν μπορεί να λέει για ανθρώπινες ζωές πως δεν τρέχει και τίποτα».

«Για εμάς η αναγέννηση του ΕΣΥ είναι σημαία. Η δική μας παράταξη το δημιούργησε, εμείς ξέρουμε και μπορούμε να το ξαναβάλουμε μπροστά προς όφελος των Ελλήνων πολιτών» πρόσθεσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο “Σωτηρία” για την γρίπη

fwfh gennhmata fwfh gennhmata fwfh gennhmata fwfh gennhmata fwfh gennhmata

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
34
«Σφάζονται» ΠΑΣΟΚ και Καραμέρος για τις ανεξάρτητες αρχές: «Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα» – «Κατανοώ, δύσκολη μέρα μετά τα όσα σας καταλόγισε ο Καστανίδης»
Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη
Γιώργος Καραμέρος