Πολιτική

Γρίπη: Επίσκεψη της Γεννηματά στο “Σωτηρία” και… βολές στην κυβέρνηση

Την κατάσταση σχετικά με την γρίπη, εξαιτίας της οποίας ήδη έχουν πεθάνει 39 άνθρωποι, θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι η Φώφη Γεννηματά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το νοσοκομείο «Σωτηρία» επισκέφθηκε σήμερα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και διαπίστωσε τα προβλήματα που έχουν οι μονάδες του ΕΣΥ με αφορμή την γρίπη που… θερίζει.

Αμέσως μετά, η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Τα νοσοκομεία λειτουργούν στο κόκκινο. Η κυβέρνηση τα θυσιάζει στον βωμό των πλεονασμάτων. Δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια των ασθενών και των εργαζομένων. Και το χειρότερο, ζωές κινδυνεύουν. Ήδη υπάρχουν θύματα. Φάνηκε ότι το σύστημα είναι απροετοίμαστο ακόμη και για να αντιμετωπίσει την εποχική γρίπη. Και κανείς δεν μπορεί να λέει για ανθρώπινες ζωές πως δεν τρέχει και τίποτα».

«Για εμάς η αναγέννηση του ΕΣΥ είναι σημαία. Η δική μας παράταξη το δημιούργησε, εμείς ξέρουμε και μπορούμε να το ξαναβάλουμε μπροστά προς όφελος των Ελλήνων πολιτών» πρόσθεσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο “Σωτηρία” για την γρίπη

fwfh gennhmata fwfh gennhmata fwfh gennhmata fwfh gennhmata fwfh gennhmata

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
O Mητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Χάσαμε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής»
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα και το δυστύχημα με τα δύο εναέρια μέσα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή
Μητσοτάκης, Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας 44
Η Μαρία Καρυστιανού διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» με βαριές αιχμές για «άδηλο σχέδιο»
Η επικεφαλής του κινήματος κατηγορεί τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη της για διχαστική στάση, υπονόμευση της ενότητας και παραβίαση της πολιτικής γραμμής
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026.   (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 21