Πολιτική

Η ΑΔΕΔΥ διαψεύδει τον Στέφανο Κασσελάκη – «Ποτέ δεν συναντηθήκαμε μαζί του»

Όλα λάθος πήγαν για τον Στέφανο Κασσελάκη το απόγευμα της Πέμπτης (21.9.2023) στο Αιγάλεω, καθώς λίγο πριν κάνει το ολίσθημα και αποκαλέσει τα Κατεχόμενα «κρατίδιο» της Τουρκίας, ρωτήθηκε για τα εργασιακά και θέλοντας να απαντήσεις, ανέφερε πως συναντήθηκε με την ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ερώτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο ανέφερε: «Προφανώς είναι κάτι απαράδεκτο (το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης) και χθες συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ και τους φορείς, συνειδητοποιώντας τις μεγάλες αδικίες που γίνονται στα εργασιακά».

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής η ίδια η ΑΔΕΔΥ με ξεχωριστή ανακοίνωση, σημείωσε πως μια τέτοια συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Κασσελάκη: 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα μεταδίδουν ορισμένα ΜΜΕ για δήθεν συνάντησή της με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκη.

Τέτοια συνάντηση ουδέποτε έγινε. Η ΑΔΕΔΥ δεν εμπλέκεται στα εσωτερικά των κομμάτων, αλλά θεσμικά συναντάται με τους εκάστοτε αρχηγούς τους και όχι με υποψήφιους. Καλούμε τα ΜΜΕ που μετέδωσαν την “είδηση” να αποκαταστήσουν την αλήθεια για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις».

Σημειώνεται πως είχε ανακοινωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντιόταν την Πέμπτη με συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ στα γραφεία της συνομοσπονδίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος