Πολιτική

«Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο τείνει να μιμηθεί τα Όσκαρ» λέει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

«Συνειδητά δεν συμμετείχα στην φετινή εκδήλωση "δημοσίων σχέσεων" γνωρίζοντας εγγράφως στην Προεδρία την απόφασή μου»

Με την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ παρομοίωσε τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο βουλευτής της Χίου του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Μιχαηλίδης.

Με ανάρτησή του στο Facebook σήμερα Παρασκευή (25.7.25), μία ημέρα μετά τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 51η επέτειο της Μεταπολίτευσης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «ανούσια, άνευρη δεξίωση», η οποία, όπως επισημαίνει, τείνει να μιμηθεί την τελετή απονομής των Όσκαρ.

 «Η 24η Ιουλίου 1974 είναι εξαιρετικά σημαντική μέρα για την ιστορία του Έθνους μας, όχι υποδεέστερη άλλων οροσήμων για την Δημοκρατία. Εντούτοις, τα μηνύματα που επιβάλλεται να εκπέμπει η Πολιτεία για αυτή την σημαντική επέτειο περιορίζονται, δυστυχώς κάθε χρόνο, σε μια ανούσια, άνευρη, δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο η οποία τείνει να μιμηθεί την τελετή απονομής Oscar», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σταύρος Μιχαηλίδης.

 

«Συνειδητά δεν συμμετείχα στην φετινή εκδήλωση “δημοσίων σχέσεων” γνωρίζοντας εγγράφως στην Προεδρία την απόφαση μου. Χρόνια πολλά Ελλάδα ελεύθερη και Δημοκρατική!», επισημαίνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για 25η Μαρτίου: Ως νέος Κολοκοτρώνης να φέρουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας
Με ανάρτησή της στα social media συνέδεσε το μήνυμα της εθνικής επετείου με την αντίσταση στη λήθη και την αδικία, απευθύνοντας ιδιαίτερο κάλεσμα στη νέα γενιά
Μαρία Καρυστιανού 88