Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει όλες τις νομοθετικές πρωτοβουλίες κατά ΧΑ

Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει όλες τις νομοθετικές πρωτοβουλίες κατά ΧΑ

Η ΔΗΜΑΡ θα υπερψηφίσει νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης για την αποφυγή εκλογών, σε περίπτωση παραιτήσεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση και για νομοθετική πράξη, αν χρειαστεί, για τις παραιτήσεις βουλευτών», δήλωσε στο «Βήμα Fm» το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Θόδωρος Μαργαρίτης.

Ο κ. Μαργαρίτης ανέφερε χαρακτηριστικά «φυσικά θα ψηφίσουμε την τροπολογία για τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής και τις αποζημιώσεις των βουλευτών της, όπως θα ψηφίσουμε και οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση προβλέπει το να μην πάμε σε επαναληπτικές εκλογές, από καταχρηστικές παραιτήσεις βουλευτών».

Μαργαρίτης: η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει την κυβέρνηση σε αυτά τα ζητήματα, γιατί θέλει να υπάρχει ένα αρραγές μέτωπο απέναντι στη φασιστική απειλή για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής.

Η Αγίου Κωνσταντίνου, άλλωστε, θεωρεί θετικό το γεγονός ότι επισπεύδεται η κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, έστω και με καθυστέρηση – παρότι γίνεται με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την Χρυσή Αυγή, όπως λένε με νόημα στελέχη του κόμματος.

Ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης, εξάλλου, έχει μιλήσει επανηλειμμένα τις τελευταίες μέρες για την κωλυσιεργία της κυβέρνησης να προχωρήσει το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, που είχαν «κατεβάσει» από κοινού στη Βουλή, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε θα κοπεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής – Τι προβλέπει η ρύθμιση – Πολιτική

Κουβέλης: «υπάρχουν μικρά αποστήματα φασισμού στις ένοπλες δυνάμεις»

ΔΗΜΑΡ: Η νομιμότητα είναι η απάντηση στους φασίστες

ΔΗΜΑΡ: Ύβρις για τη δημοκρατία η παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε