Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Εξεταστική για την Υγεία έβαλε… φωτιά στο Twitter!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φωτιά στο… Twitter έχει ανάψει με τα όσα αναφέρθηκαν στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία και το Ερρίκος Ντυνάν, στο πλαίσιο της κατάθεσης του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας στο ΔΣ του κ. Βασίλη Στεργίου το διάστημα 2010 έως το 2012, δηλαδή κατά τη θητεία Λοβέρδου στο αρμόδιο υπουργείο.

Η «σπίθα» για αιχμηρά σχόλια έχει ανάψει με αφορμή την παρατήρηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας, σχετικά με τις δαπάνες του νοσοκομείου προς ΜΜΕ λέγοντας πως «υπάρχουν πολλές αναφορές σε μέσα επικοινωνίας, κυρίως σε έντυπο Τύπο, πωλήσεις βιβλίων, νομικών, αλλά και άλλων. Μεταξύ αυτών, για το έτος 2013, για παράδειγμα, υπάρχει πώληση εκ μέρους του κ. Γεωργιάδη Λεωνίδα του Αθανασίου, όπως υπάρχει και για το 2014. Βιβλία και από βιβλιοθήκες και από τον Τύπο. Η λίστα αυτή (των προμηθειών που μας έχει αποστελεί) έτσι όπως είναι, δεν έχει ούτε είδος πωληθέντος υλικού, ούτε ποσότητα, ούτε τιμή. Θα θέλαμε, λοιπόν, ως Επιτροπή, τα στοιχεία αυτά να γίνουν πιο πλήρη…».

Tην αναφορά αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστη ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης που με tweet απάντησε πως η «ύποτη» αυτή προμήθεια αφορούσε αγορά ημερολόγιο με θέμα την Υγεία το 2008.

Και όχι οποιαδήποτε πώληση βιβλίων από την οικογενειακή τους εταιρεία την περίοδο του 2014 που ήταν εκείνος υπουργός Υγείας.

Δείτε το tweet 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε