Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Γιαννούλα που θα λύνει και θα δένει στο Μαξίμου

Η Γιαννούλα που θα λύνει και θα δένει στο Μαξίμου

Τώρα που ο μέχρι πρότινος Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάποιος έπρεπε να πάρει την θέση του διευθυντή του πολιτκού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

Ο ανασχηματισμός έφερε καραμπόλες και αλλαγές ακόμα και στην σύνθεση του πρωθυπουργικού γραφείου. Έτσι, σύμφωνα με τον Βηματοδότη τη θέση του κ. Τζανακόπουλου, πήρε η πιο στενής του συνεργάτης, η Ιωάννα Πεπέ, η οποία θα είναι η νέα διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα.

Η κυρία Πεπέ, (όλοι στο Μαξίμου την φωνάζουν Γιαννούλα), ήταν μέχρι πρότινος ειδική σύμβουλος στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού και χρημάτισε και ειδική γραμματέας στο γραφείο της Βασιλικής Θάνου όταν η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ήταν υπηρεσιακός πρωθυπουργός.

Και ο Καρανίκας; Σύμφωνα με τον Βηματοδότη εμφανίζεται ως σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού. Στο ερώτημα τι ακριβώς θα κάνει η απάντηση ήταν: «Δεν γνωρίζω τι ακριβώς κάνει, αλλά δεν νομίζω ότι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία αυτός ο τίτλος που του έδωσαν». Στο ερώτημα μπως τον αντικατέστησε ο κ. Τσέκερης στον πολιτικό σχεδιασμό η απάντηση ήταν: «Οχι βεβαίως, έδωσαν στον Καρανίκα απλώς ένα τίτλο αλλά τι ακριβώς συμβουλεύει τον πρωθυπουργό δεν μπορώ να σας βοηθήσω».

πηγη: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε