Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Tο Γενικό Αντικαρκινικό- Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας» επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνομίλησε με το προσωπικό του νοσοκομείου και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο συνάνθρωπο.

Μετά το τέλος της επίσκεψης η πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε χαρακτηριστικά. «Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, επισκέφθηκα το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθήνας “Ο Άγιος Σάββας”, όπου καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται με πίστη και αυταπάρνηση στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Θέλω να τους ευχαριστήσω και να εκφράσω την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στην γνώση και την εμπειρία τους. Τους είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, που βιώνουν μια δύσκολη ασθένεια. Ελπίδα όλων είναι ότι ο καρκίνος, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, με πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και πρόσβαση στη θεραπεία, μπορεί να ιαθεί και οι ασθενείς να αντιμετωπίσουν το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις