Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τσούγκρισε αβγά με τους Εύζωνες και αντάλλαξε ευχές

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τσούγκρισε αβγά με τους Εύζωνες και αντάλλαξε ευχές

Την Προεδρική Φρουρά επισκέφτηκε την Κυριακή του Πάσχα (16.04.2023) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και τσούγκρισε αβγά με τους Εύζωνες αλλά και στελέχη της Προεδρικής Φρουράς.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε και αντάλλαξε ευχές με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Παράλληλα, μίλησε με την Άρτεμη Παπακωστίδου, την «κυρά του Δέλτα» στον Έβρο, και την κυρία Ειρήνη Κατσοτούρχη, τη μοναδική κάτοικο στην ακριτική Κίναρο «κυρά Ρηνιώ».

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστειλε και το δικό της μήνυμα για τις μέρες του Πάσχα: «Ας γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα όπως το απαιτεί η ημέρα, με πνεύμα ειρηνικό, σε ατμόσφαιρα αγάπης και αδελφοσύνης. Αντλώντας αισιοδοξία από το νόημα της Λαμπρής, την υπέρβαση του θανάτου, του σκότους και της φθοράς, παίρνοντας θάρρος από την μεταμορφωτική υπόσχεση της Ανάστασης, ας χαρούμε τον θρίαμβο της ζωής και την αναγέννηση της ελπίδας.

Ας σταθούμε σε όσα μας ενώνουν, κι ας “μοιράσουμε δωρεάν την ψυχή μας”, όπως μας προτρέπει ο ποιητής. Εύχομαι αυτή η μέρα του φωτός να γίνει οδηγός μας για ένα αύριο δημιουργικό και οικείο, μακριά από τη μισαλλοδοξία και τον φόβο, στηριγμένο στην κατανόηση, τον σεβασμό, τη διαλλακτικότητα και την αλληλεγγύη.

Χριστός Ανέστη!».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις