Πολιτική

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ αποθεώνει Τραμπ και Ρονάλντο – Το βίντεο που δημοσίευσε από την επική συνάντηση

Ο ίδιος ο Τραμπ είχε δηλώσει πως είναι «τιμή» του να φιλοξενεί στον Λευκό Οίκο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφόιλ έκανε εντύπωση με ακόμα μία ανάρτηση-έκπληξη στα social media, δείχνοντας την υποστήριξη της στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και αποκαλύπτοντας τον θαυμασμό της για τον «Goat» του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε τον κορυφαίο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο, και συγκεκριμένα στην ανατολική πτέρυγα, προς τιμήν του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Η επίσκεψη αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία μάλλον ζήλεψε που δεν κατάφερε να γνωρίσει τον CR7.

Στην επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνοδευόταν και από την αρραβωνιαστικιά του Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Λίγο πριν από την εκδήλωση μάλιστα, ο Τραμπ δήλωσε πως είναι «τιμή» να φιλοξενεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος αποτελεί πλέον «πρόσωπο-σύμβολο» του σαουδαραβικού ποδοσφαιρικού project και της συνολικής προσπάθειας εκσυγχρονισμού της χώρας υπό τον πρίγκιπα διάδοχο.

Στην ανάρτηση της η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, έδειξε ενθουσιασμένη από τη νέα αυτή «συνεργασία» του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kimberly Guilfoyle (@kimberlyguilfoyle)

Συγκεκριμένα στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε έγραψε: «Επική συνεργασία. Δύο GOATS. CR7 x 45/47».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καζάνι που βράζει» το ΠΑΣΟΚ μια ημέρα πριν το συνέδριο – Επιμένει ο Χάρης Δούκας, γκρίνιες για τις αλλαγές στο καταστατικό
Δεν είναι λίγα τα στελέχη του κόμματος που χρεώνουν στην ηγεσία πρόθεση για «διαπραγμάτευση» αντί για διαβούλευση και έτσι εξηγούν την επιλογή να τους αιφνιδιάσει τέσσερις ημέρες πριν από το συνέδριο του κόμματος
Χάρης Δούκας