Πολιτική

Η κίνηση Μητσοτάκη πριν ανέβει στο βήμα της Βουλής

Το ιατρείο της Βουλής ήταν η πρώτη «στάση» που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν πήγε, το μεσημέρι της Τετάρτης (25.11.2020) στη Βουλή για να μιλήσει για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Πριν μπει στην αίθουσα της Ολομέλειας και καθίσει στα κυβερνητικά έδρανα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από το ιατρείο της Βουλής για να εκφράσει στους εργαζόμενους εκεί τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του συναδέλφου τους, του γιατρού της Βουλής Γιάννη Μητρόπουλου.

Click4more Γιάννης Μητρόπουλος: Θλίψη για το χαμό του καρδιολόγου της Βουλής – Νικήθηκε από τον κορονοϊό

Ο 52χρονος γιατρός έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες, νικημένος από τον κορονοϊό.

Ο πρωθυπουργός, στη σύντομη κουβέντα που είχε με τους εργαζόμενους, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλουν ως υγειονομικοί λειτουργοί και αυτοί από την πλευρά τους για την τήρηση των μέτρων προστασίας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στη Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 10