Πολιτική

Η κίνηση της Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους φωτορεπόρτερ για να λυθεί η παρεξήγηση (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να μην υπάρχει καμία σκιά και καμία παρεξήγηση στην στάση της απέναντι στους φωτορεπόρτερ θέλησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την ώρα που έφτανε στην Δημοτική Πινακοθήκη Casa Bianca στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το GRTimes.gr το μεσημέρι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πλησίασε τα τηλεοπτικά συνεργεία, τους φωτορεπόρτερ και τους δημοσιογράφους που είχαν «στηθεί» στο σημείο και θέλησε να τους μιλήσει με αφορμή τη χθεσινή διαμαρτυρία των φωτορεπόρτερ οι οποίοι κατήγγειλαν τον αποκλεισμό τους από τον χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου όπου τελούνταν η δοξολογία παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ελπίζω να μη δημιουργήθηκαν προβλήματα. Αυτό που προσπάθησα να δείξω, για όλους μας και για την πόλη, είναι ότι μπορούμε να έχουμε αυτά που οφείλουμε και μια δραστηριότητα. Μέσα στον Covid-19 μπορούμε να κάνουμε πράγματα, να συνεχίσουμε μια άλλη κανονικότητα ελπίζοντας για το καλύτερο. Με απόλυτη τήρηση των μέτρων και όλα προσεκτικά. Δεν μπορεί να σταματάει η ζωή και αυτό θέλουμε όλοι και ευχόμαστε», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Γι’ αυτό φαντάζομαι πως λίγο πιεστήκατε κι εσείς στη δουλειά σας και το καταλαβαίνω. Σέβομαι πολύ την επιθυμία σας να ενημερώσετε. Αυτό ήταν ο μόνος ο λόγος», είπε η ΠτΔ στους φωτορεπόρτερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ βάζει στο επίκεντρο το κόστος στο ράφι και τον έλεγχο της αγοράς – «Τώρα μιλάμε για την ακρίβεια»
Μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, παρακολούθηση των τιμών από την παραγωγή έως το ράφι και ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού περιλαμβάνει η παρέμβαση για την ακρίβεια
Αλέξης Τσίπρας
5
Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσω πρόσθετα μέτρα για να στηριχθούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά
«Έχουμε μια από τις χαμηλότερες τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης» τόνισε ο πρωθυπουργός προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, επισημαίνοντας πως «θα ζητήσουμε από την Κομισιόν να έρθει με περισσότερες προτάσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
78