Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Η Κωνσταντοπούλου ζητά πρόταση μομφής κατά Παυλόπουλου λόγω… Στουρνάρα

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πυρ και μανία με όσα δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας σχετικά με το σχέδιο για… “ντου” στο Νομισματοκοπείο και τύπωμα χρήματος το καλοκαίρι έγινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και μέσω Facebook ζήτησε ακόμη και την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας το βράδυ της Τρίτης (12.01.2016) στον ΣΚΑΙ, παραδέχτηκε ότι υπήρχε σχέδιο για διπλό νόμισμα και “εισβολή” στο Νομισματοκοπείο. “Ναι, είχα τέτοια πληροφόρηση. Γι’ αυτό συγκάλεσα τους νομικούς συμβούλους της τράπεζας, παράγοντες του δημοσίου βίου που είχαν χρηματίσει πρωθυπουργοί, Μίλησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και φτιάξαμε έτσι, να το πω, ένα τείχος, μια άμυνα για εξελίξεις τέτοιου είδους”, είπε.

Αυτή η δήλωση ήταν που έκανε έξαλλη την πρώην πρόεδρο της Βουλής. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε ότι με τη δήλωσή του αυτή ο διοικητής της ΤτΕ «ομολόγησε ότι το καλοκαίρι συνωμοτούσε με πρώην πρωθυπουργούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αποδυνάμωση εναλλακτικών άμυνας έναντι του εκβιασμού. Όσα είπε αποτελούν ευθεία ομολογία υπονόμευσης της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας και συγκροτούν λόγο παραίτησής του».

Τα πυρά της όμως συγκεντρώνει, για άλλη μια φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τον οποίο κατηγόρησε ότι παραβίασε την συνταγματική και κοινοβουλευτική λειτουργία του πολιτεύματος και αυτό συνιστά λόγο πρότασης μομφής.

 

Ο #Stournaras ομολόγησε ότι το καλοκαίρι συνωμοτούσε με πρ. Πρωθ/ργούς κ ΠτΔ για την αποδυνάμωση εναλλακτικών άμυνας ένα…

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou on Wednesday, 13 January 2016

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε