Πολιτική

Η κοντή μνήμη και η μικροψυχία της Ραχήλ Μακρή!

Σάλος έχει προκληθεί από μια ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή στο twitter που δείχνει αν μη τι άλλο έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν άνθρωπο που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάνοντας μικροπολιτική – το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς – και ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης βρισκόταν στο χειρουργείο η κα Μακρή χωρίς να έχει στο λεξιλόγιό της και στην καρδιά της την λέξη ανακωχή, τον εγκάλεσε γιατί πήγε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο!

Χωρίς να δείχνει να την ενδιαφέρει το ανθρώπινο του όλου θέματος η Ραχήλ Μακρή, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και στην συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε κάνοντας μάλιστα και γκάφα ολκής να δώσει πολιτική διάσταση σε μια καθαρά ανθρώπινη περιπέτεια.

Και χωρίς να μπει στον κόπο να ψάξει γιατί επέλεξε ο επικεφαλής του Ποταμιού το συγκεκριμένο ιδιωτικό νοσοκομείο – υπήρχε συγκεκριμένος λόγος και ήτα εντολή των γιατρών – έχυσε χολή την ώρα που ο άνθρωπος ήταν στο κρεβάτι του χειρουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι το newsit.gr είχε αναδημοσιεύσει το Νοέμβριο του 2014 είδηση από την Espresso στην οποία αναφερόταν ότι για μια σοβαρή περιπέτεια υγείας της, η Ραχήλ Μακρή είχε επιλέξει ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και όπως κάνουν οι κανονικοί άνθρωποι κανείς δεν την είχε ψέξει γι’ αυτό!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μπακογιάννης: «Η προστασία των “πράσινων” χώρων της Αθήνας δεν αφορά μόνο τη φύση, αλλά την καθημερινότητά μας»
Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην Αρμενία στην παγκόσμια διάσκεψη του ΟΗΕ για τη βιοποικιλότητα (COP17), εκπροσωπώντας την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση
μπακογιαννης
Ένταση Σδούκου και Αντωνοπούλου για το σκάνδαλο στο μπάσκετ και τον «εκλεκτό του Μαξίμου»: «Είστε με τα καλά σας;» – «Συκοφαντία και λάσπη»
Η τομεάρχης της ΕΛΑΣ συνέδεσε τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο επί Αυγενάκη - Για αυθαίρετα συμπεράσματα και συκοφαντίες έκανε λόγο η εκπρόσωπος της ΝΔ
Σδούκου και Αντωνοπούλου 11
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιαννακόπουλος του «Χωριάτικου» καταδικάστηκε επί Σαμαρά και αφέθηκε ελεύθερος επί Τσίπρα
«Από τη μια μας κατηγορούν ως την κυβέρνηση της διαφθοράς και από την άλλη οι ελεγκτικοί μηχανισμοί επί της κυβερνήσεως διαφθοράς εξαρθρώνουν το ένα μετά το άλλο όλα κυκλώματα που κλέβανε το κράτος»
Άδωνις Γεωργιάδης 12