Πολιτική

Η Λιβύη στο επίκεντρο της επικοινωνίας Μητσοτάκη – αλ Σίσι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι διμερείς σχέσεις καθώς και οι εξελίξεις στη γειτονική Λιβύη βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Συγκεκριμένα, η σχετική κυβερνητική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι με τον οποίο συζήτησαν τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών καθώς και τις περιφερειακές εξελίξεις. Οι δύο ηγέτες συνέπεσαν στην θετική αποτίμηση των εξελίξεων στη γειτονική Λιβύη και στην ανάγκη να στηριχθεί η νέα κυβέρνηση προκειμένου να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα σε ελεύθερες εκλογές τον Δεκέμβριο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης για την αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Πολύζου: «Κουμάντο στη Βουλή κάνει μόνο ο πρόεδρος»
Ο πρόεδρος της Βουλής απευθύνθηκε στους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ξεκαθαρίζοντας πως η Βουλή τούς παρέχει πλήρη θεσμική κάλυψη και ότι έχουν δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στους χώρους του Κοινοβουλίου
Νικήτας Κακλαμάνης
Η Κωνσταντοπούλου συνέχισε στη Βουλή τον καβγά για την Πολύζου: «Εχει άλλο όνομα, πέσαμε θύματα απάτης όταν την βάλαμε υποψήφια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε τις καταγγελίες της από το βήμα της Ολομέλειας, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στο κυλικείο των αστυνομικών και τη μήνυση της διαπιστευμένης συντάκτριας
Ζωή Κωνσταντοπούλου