Πολιτική

Η… μαγείρισσα Ντόρα Μπακογιάννη έκανε το τραπέζι σε Παπανδρέου και Κατρούγκαλο

Κάποτε, για πολλούς, θα ήταν αδιανόητο ένας Παπανδρέου να βρεθεί στο σπίτι ενός Μητσοτάκη. Γιώργος Παπανδρέου και Ντόρα Μπακογιάννη «έσπασαν» το… ταμπού.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε, πριν από μερικές μέρες, σε δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Το δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Σε αυτό, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν καλεσμένος και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να κάνει το τραπέζι στους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου είναι επικεφαλής. Στο ίδιο τραπέζι με την πρώην υπουργό, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Κατρούγκαλο έκατσαν επίσης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (εκπρόσωπος της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης) καθώς και οι βουλευτές της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος και Φωτεινή Πιπιλή.

Το μενού περιελάμβανε γιουβέτσι και μελιτζάνες, μαγειρεμένα από την ίδια τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Το δείπνο έγινε με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης στις αρχές Οκτωβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg για το λιμάνι του Πειραιά: Με τις ΗΠΑ έχουμε υπογράψει αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες χωρίς να αμφισβητούμε επενδύσεις του παρελθόντος
«Έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνίες που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε αμοιβαία επωφελείς ρυθμίσεις χωρίς να αμφισβητούμε τις επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν και των οποίων η δομή πρέπει να γίνει σεβαστή»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόβλημα με το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση εδαφών – Η Ελλάδα γίνεται ενεργειακός κόμβος
«Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη επιστροφή, παράγει πρωτογενή πλεονάσματα, το χρέος βελτιώνεται, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι υψηλότερος κι έχουμε αποδείξει ότι η κρίση ανήκει στο παρελθόν»
O Κυριάκος Μητσοτάκης 16