Πολιτική

“Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική” λέει και παραιτείται από το ΥΠΕΘΑ συνεργάτης του Πάνου Καμμένου!

Οι εξελίξεις με επίκεντρο τη Συμφωνία των Πρεσπών έφεραν την αποχώρηση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας του συνεργάτη του Πάνου Καμμένου, Γεώργιου Παλαπουγιούκ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αποχώρησή του ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Παλαπουγιούκ μέσω ανάρτησής του στο Facebook:

“Είχα την τιμή να υπηρετήσω την πατρίδα μου δίπλα στον καλύτερο Υπουργό Εθνικής Άμυνας που είχε η χώρα μας”.

Μάλιστα, ο σύμβουλος του Πάνου Καμένου συνόδευσε την ανάρτηση με εικόνα που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας και το σύνθημα η “Μακεδονία είναι μία και ελληνική”.

“Δευτέρα πρωί (σ.σ. 14.1.2019) υποβάλλω την παραίτησή μου και συνεχίζω τον αγώνα δίπλα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Πατριώτη Πάνο Καμμένο” καταλήγει ο κ. Παλαπουγιούκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία
ΥΠΕΞ για Κυπριακό: Στήριξη στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για νέα άτυπη διάσκεψη – «Σταθερός στόχος η επίλυση στο πλαίσιο των παραμέτρων του ΟΗΕ»
Η Αθήνα χαιρετίζει την πρόθεση του γγ των Ηνωμένων Εθνών να συγκαλέσει νέα συνάντηση σε σχήμα 5+1 και δηλώνει έτοιμη να συμβάλει στην επανεκκίνηση των συνομιλιών
Κυπριακό