Πολιτική

Η μαντινάδα Παπαδημούλη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τη βεβαιότητά του ότι και οι 153 βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας θα στηρίξουν τη συμφωνία που θα φέρει προς ψήφιση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναφέρθηκε ονομαστικά μάλιστα σε κάποιους υπουργούς και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Προέβλεψε, έτσι, ότι θα τη συμφωνία θα ψηφίσουν ασφαλώς και οι κ.κ. Σκουρλέτης και Φίλης. Ενώ για το θέμα της ΔΕΗ ειδικότερα, υποστήριξε ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης το παλεύει καλά, ενώ έχει και τη στήριξη του προκατόχου του, Πάνου Σκουρλέτη.
 
Επικαλούμενος όμως την κρητική καταγωγή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης του αφιέρωσε μια μαντινάδα:

“Αυτοί που βάλαν τη φωτιά
Και κάηκε όλη η φύση
Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ
Ότι αργεί να τήνε σβήσει”

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
256
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 172