Πολιτική

Η μαντινάδα Παπαδημούλη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τη βεβαιότητά του ότι και οι 153 βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας θα στηρίξουν τη συμφωνία που θα φέρει προς ψήφιση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναφέρθηκε ονομαστικά μάλιστα σε κάποιους υπουργούς και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Προέβλεψε, έτσι, ότι θα τη συμφωνία θα ψηφίσουν ασφαλώς και οι κ.κ. Σκουρλέτης και Φίλης. Ενώ για το θέμα της ΔΕΗ ειδικότερα, υποστήριξε ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης το παλεύει καλά, ενώ έχει και τη στήριξη του προκατόχου του, Πάνου Σκουρλέτη.
 
Επικαλούμενος όμως την κρητική καταγωγή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης του αφιέρωσε μια μαντινάδα:

“Αυτοί που βάλαν τη φωτιά
Και κάηκε όλη η φύση
Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ
Ότι αργεί να τήνε σβήσει”

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος 10
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245