Πολιτική

Η Μαρία Αντωνίου, το Βίτσι και η Χρυσή Αυγή

Προβληματίζουν δημοσιεύματα που δείχνουν τη νέα επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου και πρώην βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ να παραβρίσκεται στις εκδηλώσεις μίσους της Χρυσής Αυγής στο Γράμμο και στο Βίτσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media και φωτογραφία να τις συνοδεύει η κα Αντωνίου ήταν μαζί με την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη, πριν από τέσσερα χρόνια στις γιορτές μίσους στο Γράμμο και το Βίτσι.

Η νέα επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου πηγαίνει κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη εκδήλωση που διοργανώνεται από ακροδεξιές ομάδες στο τέλος κάθε καλοκαιριού στο Βίτσι γιορτάζοντας τη νίκη της «εθνικής παρατάξεως» στον εμφύλιο.

Όπως τονίζεται, παρότι το 2013 οι χρυσαυγίτες είχαν αποδοκιμάσει την κ. Αντωνίου κατά την κατάθεση στεφάνου,δυο χρόνια μετά η κ. Αντωνίου εμφανίστηκε αγκαζέ και χαμογελαστή στις γιορτές μίσους με την τότε κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΧΑ, Δέσποινα Σβερώνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε νέους στο «Forbes 30 under 30»: Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα και έχουμε κάθε λόγο να το υποστηρίξουμε
«Στέλνουμε μήνυμα στη νέα γενιά ότι αν είσαι κάτω από 25 ετών, από 1.1.2026 δεν θα πληρώνεις καθόλου φόρο εισοδήματος και αν είσαι από 25 μέχρι 30 ετών θα πληρώνεις φόρο 9%», τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Forbes 30 under 30»
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
10
Νίκος Μωραΐτης: Απόλυτα συμβατή με τη μεγαλομανία Κασσελάκη η φράση «πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου στο Μαξίμου»
«Δεν πειράζει, ας φύγουν, το θέμα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο asset, έχουμε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να αφήσει αποτύπωμα στην Ελλάδα εν δυνάμει μεγαλύτερο και από του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι δεν είναι;»
Ο Νίκος Μωραΐτης 5