Πολιτική

Η Μαρία Καρυστιανού σε γεύμα με Αυγερινό, Γρατσία και άλλους συνεργάτες της στο κέντρο της Αθήνας

Μαζί της βρίσκονταν περίπου δέκα ακόμη συνοδοιπόροι της στο κίνημα πολιτών «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ευκαιρία να γευματίσει με τους στενούς της συνεργάτες είχε το μεσημέρι της Κυριακής (31.05.2026) η Μαρία Καρυστιανού στο κέντρο της Αθήνας.

Η Μαρία Καρυστιανού συναντήθηκε με τους συνεργάτες της σε εστιατόριο στη Μητροπόλεως και όπως είναι φυσικό τράβηξε τα βλέμματα.

Μαζί της βρίσκονταν ο Θανάσης Αυγερινός, η Μαρία Γρατσία και περίπου δέκα ακόμη συνοδοιπόροι της στο κίνημα πολιτών «Ελπίδα για τη Δημοκρατία».

 

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η ομάδα της Μαρίας Καρυστιανού σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις πρώτες δημοσκοπήσεις μετά την ανακοίνωση του κόμματος, με τις αντιδράσεις του «στρατηγείου», κατά πληροφορίες, να δείχνουν ιδιαίτερη ικανοποίηση για τον αρχικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου για τις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Το Υπουργείο παραχωρεί στους Δήμους τις εκτάσεις στις οποίες λειτουργούν και χρηματοδοτεί τη λειτουργία και την αναβάθμισή τους, ώστε να δίνουν στις οικογένειες πρακτική απάντηση σε μια πραγματική ανάγκη
Δόμνα Μιχαηλίδου
Τρεις κι ο κούκος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Εξέλεξαν γραμματέα τον Γιάννη Αμανατίδη - Αύριο η επιστροφή Πολάκη - Το Σάββατο βγάζουν νέο πρόεδρο
Πληροφορίες θέλουν οι επόμενοι βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν είναι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας και η Καλλιόπη Βέττα - Μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει με 17
ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ 33