Πολιτική

Η μεγάλη ύφεση στις ΗΠΑ που τρομάζει τις οικονομίες όλου του κόσμου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περιμένουμε τι θα γίνει με τα δημοτικά σχολεία που όπως όλα δείχνουν θα ανοίξουν. Είναι το προτελευταίο στάδιο καθώς το τελευταίο είναι ο τουρισμός.

Στο ερώτημα πολλών γιατί δεν ανοίγει νωρίτερα ο τουρισμός η απάντηση είναι ότι φοβήθηκαν μια μαζική έξοδο του Αγίου Πνεύματος και τον συνωστισμό και γι αυτό δεν ανοίγουν νωρίτερα.

Όσον αφορά στην οικονομία οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια παγκόσμια ύφεση και οι ειδικοί περιμένουν το δεύτερο κύμα το φθινόπωρο γεγονός που τρομάζει.

Δείτε όλη την σύσκεψη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Δένδιας «κλείδωσε» τον αμυντικό άξονα με Αίγυπτο και Κύπρο στην Ανατολική Μεσόγειο: Το κοινό ανακοινωθέν – απάντηση στην Τουρκία για τη συμφωνία της Μέκκας
Η κρίσιμη διατύπωση για «ταχεία και ενιαία αντίδραση» απέναντι σε απειλές και η συνάντηση με τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Νίκος Δένδιας, επίσκεψη Αίγυπτος