Πολιτική

Η μεγάλη ύφεση στις ΗΠΑ που τρομάζει τις οικονομίες όλου του κόσμου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περιμένουμε τι θα γίνει με τα δημοτικά σχολεία που όπως όλα δείχνουν θα ανοίξουν. Είναι το προτελευταίο στάδιο καθώς το τελευταίο είναι ο τουρισμός.

Στο ερώτημα πολλών γιατί δεν ανοίγει νωρίτερα ο τουρισμός η απάντηση είναι ότι φοβήθηκαν μια μαζική έξοδο του Αγίου Πνεύματος και τον συνωστισμό και γι αυτό δεν ανοίγουν νωρίτερα.

Όσον αφορά στην οικονομία οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια παγκόσμια ύφεση και οι ειδικοί περιμένουν το δεύτερο κύμα το φθινόπωρο γεγονός που τρομάζει.

Δείτε όλη την σύσκεψη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο – Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη στήριξη της κοινωνίας
Μητσοτάκης 99