Πολιτική

Η μπηχτή Αποστόλου για τα επεισόδια στην Agrotica – Μυστικές επικοινωνίες με αγρότες

"Σε μεμονωμένα άτομα τα οποία πρωτοστατούν σε επεισόδια και σε διάφορες περιοχές" απέδωσε την ευθύνη για τα πρόσφατα επεισόδια στην έκθεση "Αγρότικα" της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Οι Έλληνες αγρότες δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια, είναι άνθρωποι του μόχθου και της δουλειάς και τέτοιες πράξεις δεν τους αντιπροσωπεύουν είπε ο Ευάγγελος Αποστόλου και κάλεσε για μια ακόμη φορά τους αγρότες σε διάλογο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, το φορολογικό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους αγρότες, αφού, όπως είπε, τα αγροτικά εισοδήματα έως 12.000 ευρώ είναι αφορολόγητα, ενώ το ίδιο υποστήριξε και για το ασφαλιστικό, και τόνισε, ότι “έχουμε την υποχρέωση να σώσουμε τον ΟΓΑ”.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη καλέσει τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου να βρει άμεσα λύσεις για να επιλυθεί το θέμα με τους αγρότες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο υπουργός μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την επαρχία έχουν ανοίξει έναν μυστικό δίαυλο επικοινωνίας με κορυφαίους αγροτοσυνδικαλιστές, προκειμένου να οργανώσουν μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό και να επιλυθεί το θέμα.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μαρκο Ρούμπιο στην Αθήνα: Η ατζέντα, η ιστορική ομιλία με φόντο την Ακρόπολη και οι συμφωνίες
Σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η επίσκεψη αποσκοπεί στην περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας σε βασικές προτεραιότητες της αμερικανικής κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων η αμυντική συνεργασία, η περιφερειακή ασφάλεια και η ενεργειακή ασφάλεια
Mark Schiefelbein
41
Στην Αθήνα ο Μάρκο Ρούμπιο - Η θερμή αγκαλιά με τον Γεραπετρίτη και το πρόγραμμα της επίσκεψης
Την Τετάρτη (7/10/26) θα συναντηθεί με τον Γιώργο Γεραπετρίτη ενώ αργότερα, θα τον δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στην Πνύκα
Ο Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα – Η θερμή αγκαλιά με τον Γεραπετρίτη και το πρόγραμμα της επίσκεψης
30
Τσίπρας : Αν δεν υπήρχε η ΕΛ.Α.Σ. ο Μητσοτάκης θα είχε έναν εύκολο περίπατο
«Ο δικός μας ο στόχος πρέπει να είναι να νικήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία» τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Συνεδρίαση των Συντονιστικών Επιτροπών Αττικής
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
11