Πολιτική

Η ΝΔ άλλαξε σήμα τιμώντας τους νοσηλευτές – Το ευχαριστώ για την προσφορά τους

Η Νέα Δημοκρατία τιμά τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές της χώρας αλλάζοντας το λογότυπό της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, ο γραμματέας Π.Ε της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της οργανωμένης βάσης του κόμματος για την καθοριστική συμβολή του νοσηλευτικού προσωπικού στην επιτυχή αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, αλλά και τη διαχρονική προσφορά τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Επίσης στην πρόσοψη των γραφείων του κυβερνώντος κόμματος από τις 21:00, προβάλλεται ευχαριστήριο μήνυμα προς όλες τις νοσηλεύτριες και όλους τους νοσηλευτές που μάχονται καθημερινά στα νοσοκομεία μας.

nd

nd

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι το νοσοκομείο «λειτούργησε άψογα» και προειδοποιεί με απομάκρυνση από το ΕΣΥ και νομικές ενέργειες, εφόσον αποδειχθεί ότι οι καταγγελίες συνδέονται με προσωπική αντιδικία μεταξύ ιατρών
Άδωνις Γεωργιάδης 16
«Είναι σαφές ότι έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη»: «Σφυροκόπημα» της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για την παραίτηση Λαζαρίδη
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για καθυστερημένη αποχώρηση και πολιτική κάλυψη από το Μαξίμου, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Νέα Αριστερά κάνουν λόγο για «λαϊκή κατακραυγή», «αποπροσανατολισμό» και «συγκάλυψη».
Μακάριος Λαζαρίδης 5