Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η ΝΔ για το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ: «Η κυβέρνηση αντί να κατασκευάζει εχθρούς, ας δώσει επιτέλους απαντήσεις»

Η ΝΔ για το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ: «Η κυβέρνηση αντί να κατασκευάζει εχθρούς, ας δώσει επιτέλους απαντήσεις»

Αιχμηρή ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει σε εμπάργκο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

«Αντί να κατασκευάζει εχθρούς η κυβέρνηση, όπως συνηθίζει, ας δώσει επιτέλους απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που υπάρχουν για την εθνική τραγωδία. Η πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με εμπάργκο» τονίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να μη συμμετέχουν στελέχη τους σε εκπομπές του ΣΚΑΪ.

Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ

Το βράδυ της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε εμπάργκο του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ» διαμαρτυρόμενος για τον τρόπο κάλυψης των φονικών πυρκαγιών από τους δημοσιογράφους του σταθμού.

«Μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΪ, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού» αναφέρει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

«Ο ΣΚΑΪ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση του ΣΚΑΪ:

«Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια απέναντι στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων.

Η σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει όμως κάθε όριο και δείχνει που το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια του και η ανεπάρκεια διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης.

Δεν θα το ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φτηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του. Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο ΣΚΑΪ αυτές τις δύσκολες μέρες. Κι αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται» ανέφερε το κανάλι του Φαλήρου σχολιάζοντας την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις