Πολιτική

Η Νέα Δημοκρατία αρχίζει «φροντιστήριο» στους βουλευτές της σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Φροντιστήριο» στους βουλευτές της προγραμματίζει Δευτέρα και Τρίτη η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σε ρόλο… «δασκάλων» ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, μαζί με τους δύο αντιπροέδρους του κόμματος. Τη Δευτέρα θα παραστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και την Τρίτη ο Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως ενημερώθηκαν το απόγευμα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με email από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρο Καλαφάτη, στις 15 και 16 Ιανουαρίου καλούνται στην Πειραιώς για ενημέρωση αναφορικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η πρόσκληση στάλθηκε στο σύνολο της Κ.Ο., δηλαδή και στους υπουργούς, και θα χωριστούν σε δύο ισάριθμες ομάδες.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr κομματικός παράγοντας, ο στόχος είναι να γίνει αναλυτική παρουσίαση και ενημέρωση, καθώς κρίθηκε ότι πολλοί βουλευτές δεν έχουν καταλάβει σε βάθος τι προωθεί η κυβέρνηση και ως εκ τούτου δεν έχουν πάντα τα σωστά επιχειρήματα να αντιτείνουν στην επαφή τους με τις τοπικές κοινωνίες και όσους πολίτες αντιδρούν.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να παρουσιάσει δημόσια, με τη συνέντευξη του στην ΕΡΤ, το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Στο τραπέζι του Μαξίμου είναι «ζωντανή» η εισήγηση, το νομοσχέδιο να τεθεί προς ψήφιση ως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 4
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1