Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Νέα Δημοκρατία ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για τις “βόμβες” Καμμένου κατά Θάνου

Νέα Δημοκρατία Θάνου Καμμένος

Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες φωτιά του Πάνου Καμμένου κατά της Βασιλικής Θάνου ζητά η Νέα Δημοκρατία.
«Ο Καμμένος υπονοεί ότι η Θάνου μεθοδεύει δικαστικές υποθέσεις με βάση τις επιθυμίες του πρωθυπουργού».
«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν άκουσε».
Νέες αιχμές από τον Πάνο Καμμένο: «Κάποιοι πιέζουν για να μην προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις».

Τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος το βράδυ της Πέμπτης (24.01.2019) στην ομιλία του στη Βουλή περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη από συμβούλους του πρωθυπουργού, φωτογραφίζοντας τη Βασιλική Θάνου, προκάλεσαν αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα, σημειώνοντας ότι τα όσα κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος τα καταγγέλλει εδώ και χρόνια και η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κατά τον κ. Τσίπρα αναντικατάστατος κ. Καμμένος από το βήμα της Βουλής προέβη χθες σε μια σοβαρότατη καταγγελία που επιβεβαιώνει την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης απευθείας από το Μαξίμου, όπως καταγγέλλει εδώ και χρόνια η ΝΔ», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνει δε ότι όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε για «κυρίες συμβούλους του κ. Τσίπρα που λένε στους δικαστές “άστο αυτό για παρακάτω”», φωτογράφισε ευθέως την κ. Βασιλική Θάνου, υπονοώντας ότι μεθοδεύει τις δικαστικές υποθέσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες του πρωθυπουργού».

Και καταλήγει η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία: «Η σοβαρότατη αυτή καταγγελία χρήζει άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης. Ο κ. Τσίπρας που βρίσκεται στη Βουλή δεν μπορεί ούτε να παριστάνει ότι δεν άκουσε, ούτε να σιωπά. Καλείται άμεσα να εξηγήσει τι εννοούσε ο κ. Καμμένος, όπως και ο μέχρι πρότινος συνεταίρος του να πει όλα όσα γνωρίζει και για τις ύποπτες παραιτήσεις εισαγγελέων τις οποίες επίσης κατήγγειλε».

Νέο… χτύπημα Καμμένου

Τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή δεν ήταν το… τέλος των καταγγελιών του. Ο πρώην υπουργός Άμυνας έδωσε συνέχεια το πρωί της Παρασκευής (25.01.2019) όταν μιλώντας στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6 άφησε νέες αιχμές για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη από συμβούλους του πρωθυπουργού!

Τόνισε ότι δεν μπορεί να τραβάνε τόσο μακριά οι υποθέσεις διαφθοράς, σημειώνοντας πως «βλέπω για έναν περίεργο τρόπο ότι οι υποθέσεις δεν προχωράνε». «Κάποιοι πιέζουν για να μην προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις», επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις