Πολιτική

Η Νίκη Κεραμέως έπαιξε μπάσκετ με μαθητές σε σχολείο της Νάξου

Μέχρι και μπάσκετ έπαιξε με τους μαθητές των σχολείων που επισκέφθηκε στη Νάξο η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο τις επίσκεψής της σε σχολικές μονάδες του νησιού, με σκοπό να συζητήσει και με τους εκπαιδευτικούς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση.

Η Νίκη Κεραμέως ανέβασε και μια σειρά φωτογραφιών από την επίσκεψή της στη Νάξο στον λογαριασμό της στο Instagram, με τη μία από αυτές να τη δείχνει να παίζει μπάσκετ και συγκεκριμένα να κάνει layup αλλά και να δίνει «κόλλα το» με έναν μαθητή.

«Σήμερα στην όμορφη Νάξο, επισκεπτόμενη σχολικές μονάδες του νησιού. Η ημέρα ξεκίνησε με πρώτη στάση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, συζητήσαμε με τα παιδιά για τα αγαπημένα τους μαθήματα ενώ παρακολουθήσαμε και μέρος του μαθήματος της σεξουαλικής αγωγής που είχαν εκείνη την ώρα», έγραψε η Νίκη Κεραμέως.

«Επόμενη στάση: το Γενικό Λύκειο Νάξου. Τα παιδιά συμμετείχαν σε σεμινάριο από Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, συζητήσαμε για τις επαγγελματικές τους προοπτικές ενώ είχαμε και μία εξαιρετικά χρήσιμη συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση», πρόσθεσε η υπουργός Παιδείας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niki K. Kerameus (@nkerameus)

«Εννοείται ότι επίσκεψη σε σχολείο χωρίς αθλητικές δραστηριότητες δεν γίνεται: σήμερα τα παιδιά με προσκάλεσαν σε αγώνα μπάσκετ! Τελευταία στάση της εξαιρετικά γόνιμης επίσκεψης: συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο @lianos.dimitris και Δημοτικούς Συμβούλους για θέματα εκπαιδευτικής επικαιρότητας. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη γόνιμη επίσκεψη και τη φιλοξενία», κατέληξε η Νίκη Κεραμέως.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις
Γιώργος Φλωρίδης: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα εκταφής – Εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει τεθεί ζήτημα ταυτοποίησης σορού θύματος των Τεμπών
«Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν υπάρχει αίτημα, δεν μπορεί να αποφανθεί, γιατί δεν έχει αίτημα. Αν υποβληθεί, όπως λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα απαντηθεί άμεσα»
Ο Γιώργος Φλωρίδης 35