Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η Ντόρα απαντά “ναι” στον Ερντογάν με tweet – φαρμάκι για τον Πάνο Καμμένο [pic]

Η Ντόρα απαντά “ναι” στον Ερντογάν με tweet – φαρμάκι για τον Πάνο Καμμένο [pic]
φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τους λόγους που την οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόσκληση Ερντογάν να παραστεί στην ορκωμοσία του Τούρκου Προέδρου τη Δευτέρα (09.07.2018) γνωστοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη μέσω twitter και απαντά εμμέσως στις επικρίσεις από τον Πάνο Καμμένο.

Στην ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, η κ. Μπακογιάννη αναφέρει τα εξής:

Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης.

Οργισμένο tweet Καμμένου κατά Ντόρας

“Πάει να υποβάλει τα σέβη της στον Σουλτάνο” τουίταρε ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας πως η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί στην ορκωμοσία του Ερντογάν, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας “δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας”, σχολίασε αναφερόμενος στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη εδώ και τέσσερις μήνες.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (09.07.2018) στην Άγκυρα και σε αυτή έχουν προσκληθεί ηγέτες πολλών χωρών, πρωθυπουργοί και πρόεδροι κοινοβουλίων ξένων κρατών.

Στις πιο αξιοσημείωτες παρουσίες συμπεριλαμβάνονται αυτές του ηγέτη της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, του ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αλλά και του Προέδρου της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις